Page content

Drawing Date | Workshop | 23 Juni

Drawing Date | Workshop | 23 Juni

Maak je eigen inspirerende erotische kunstwerk! Hoe leuk is dat! Deze workshop is voor iedereen die zin heeft om de liefde en de seks eens van een andere kant te beleven: vanaf papier…

Fun, dynamic drawing workshop

Fun, dynamic drawing workshop using an existing erotic image, collage and drawing from one another. You will leave this workshop with three different drawings. Open to everyone and no drawing experience is necessary.

De workshop is Engels/Nederlands gesproken. Olv Doreen Wittenbols. Zij is één van de exposerende kunstenaars op SEXPLOSION, onder de naam Ortelius Drew. Lees meer over het werk van Ortelius Drew.

In deze workshop ga je met verschillende technieken en materialen aan de gang. Je hebt aan het eind 3 zelfgemaakte ontwerpen! Je hoeft voor deze dynamische tekenworkshop zelf geen kunstenaar te zijn of ervaring te hebben.
Wij zorgen voor alle benodigde materialen en Doreen laat zien hoe je daarmee aan de slag gaat.

EXCITING!

Plaats, tijd en datum:

etalage ortelius drew500x

Mail & Female winkel | Amsterdam | Donderdagavond 23 juni |19.30 – 22.00 uur | Verzeker jezelf van een plaats (max 20 mensen)

KOOP JE TICKET

hanni jagtman
“Verbeter de wereld, begin bij jezelf”. Hanni Jagtman is oprichtster van Mail & Female in 1988. Al vanaf heel klein meisje was ze zich bewust van de dubbele boodschap over liefde en seks. Haar Katholieke school stond middenin een sfeervolle hoerenbuurt en terwijl de nonnen de Heilige maagd Maria ten voorbeeld stelden was de werkelijkheid heel anders. “Thuis waren begrippen over liefde en seks ook een bron van verwarring, vooral voor de meisjes…! Natuurlijk heb ik ook altijd gedacht dat ik alleen stond in een wereld die ik niet begreep. Totdat ik Ellen ontmoette met wie ik mijn zorgen, onbegrip, passies en verdriet kon delen. Als politiek activiste koos ik voor een beroep als opbouwwerkster om vervolgens op een mooie dag te ontdekken dat vrouwen aan de andere kant van de oceaan op een positieve manier actief opkwamen voor haar seksualiteit. Dat was een ontdekking van formaat en binnen een jaar had ik samen met Ellen Mail & Female in de wereld gezet. Als wereldverbeteraar kon ik door en voor Mail & Female eindelijk aan mijn eigen wereld beginnen. Met als liefdevolle basis mijn solidaire man en ons kind, aan de mooiste opdracht: ‘de wereld verbeteren’. De Love Academy is er voor iedereen zodat je weet dat je nooit alleen staat in je onzekere zoektocht rond de thema’s Love & Sex…”

Comment Section

0 reacties op “Drawing Date | Workshop | 23 Juni

Plaats een reactie


*