Page content

Open je Chakras met Orgasme

article content

Open je Chakras met Orgasme

Niet alleen door meditatie kun je je chakra punten openen, een heel goed gereedschap hiervoor is het orgasme! Iedereen voelt dat er een explosie van energie vrij komt wanneer je een hoogtepunt bereikt.

Deze energie kun je gebruiken om je chakra punten te openen en de energie door heel je lichaam te laten stromen om zo een intens full body orgasme te ervaren.

Seksuele smaken van de Chakras

Alle chakras hebben een uniek karakter en corresponderen met een stukje van jezelf. Maar wat hebben de chakras voorn seksueel karakter?

chakra_img-gif

  1. Wortel / Stuitbeen Chakra is dieprood als robijn en bevindt zich aan het uiteinde van de ruggengraat. Dit punt is aards, wild en geeft je een primitief en rauw orgasme.
  1. Sacraal Chakra is oranje. Het bevindt zich bij de onderbuik en geslachtsorganen. Dit punt is het punt van creatie en emoties. Het geeft je een waterval sensueel orgasme.
  1. Zonnevlecht Chakra is krachtig en geel als de zon. Dit orgasme is vurig en intens gepassioneerd.
  1. Hart Chakra orgasme is zacht en subtiel als lucht. Het staat voor liefde en compassie met de kleur groen. Dit orgasme is harmonieus en vol bekoring.
  1. Keel Chakra is blauw en open, staat voor spreken en uiten. Dit orgasme is open, bevrijdend en ruimtelijk.
  1. Derde Oog Chakra orgasme is meditatief en diepzinnig. Gaat voorbij de illusies en opposities. Het stimuleert je visie en fantasie wereld.
  1. Kruin Chakra met de kleur paars is overkoepelend en spiritueel, gaat voorbij aan jezelf. Verbindt je met een groter geheel zodat dit orgasme je oneindig en goddelijk laat voelen!

 Aan de slag!

Kies een Chakra die je wilt openen en mediteer hier 5 minuten op. Richt je aandacht op dit punt en visualiseer de kleur als een gloed stralend van dit punt.

Nu begin je met het strelen van jezelf, dit kan in samenspel zijn tijdens vrijen met je partner of met jezelf. Alleen oefenen heeft het voordeel dat je beter kunt concentreren op jezelf, je lichaam, je sensaties, en ervaring.

illustratie Annabel Huisman

illustratie Annabel Huisman

Terwijl je steeds geiler wordt en je seksuele energie opbouwt, ga je met je aandacht naar het Chakra punt. Door je te focussen op een bepaald chakra punt beweeg je de energie van je geslachtsorganen naar een ander punt in je lichaam. Doe het eerst met je gedachten, dus ‘denk’ de energie naar het punt van je focus. Hierdoor laat je de seksuele energie stromen en is het mogelijk om een volledig lichaamsorgasme te ervaren… Ga ondertussen door met jezelf of elkaar te bevredigen. Keer steeds weer terug naar het chakra punt waar je je op focust en stuur je energie daar naartoe.

Wanneer je tot een orgasme komt blijf je de focus houden op het Chakra punt. Laat de energie golven in je lichaam en laat vrijelijk alles komen wat zich aandient. De rest gaat vanzelf…

Probeer alle chakra punten uit, zodat je de speciale sensaties van elk punt kan ervaren en je chakra’s explosief open gooit met een intens orgasme!

Lees ook De Seksuele Geheimen van de Vrouw van Mantak Chia of Wonder van de Vrouwelijke Seksualiteit van Maitreyi Piontek.

 

Comment Section

1 reactie op “Open je Chakras met Orgasme


Door naomi op 16 juli 2020

als ik sex heb met mijn vriend dan warmt mijn hele hart op en gaat die sneller kloppen want bekend dat?

Plaats een reactie


*


Froukje van der Velde
Froukje studeerde Culturele Antropologie aan de UvA en minor Gender & Sexuality Studies aan San Francisco State University. Zij groeide op met een fascinatie hoe mensen uiting geven aan hun gender identiteit en seksualiteit. Op jonge leeftijd doken allerlei vragen op; waarom kun je slechts of een jongen of een meisje zijn? Waarom kan ik niet de kleren van mijn broer aan? Hoezo mag ik mijn hand niet op mijn vagina houden, maar wel op de rest van mijn lichaam?! Zij merkte dat er zoveel taboes, gedragscodes en geheimzinnigheid omtrent seksualiteit en liefde zijn. ‘Onze hele samenleving, psyche en cultuur is verweven met ons geloof en waarden wat betreft seksualiteit, gender en sekse. Ik geloof dat hier meer aandacht, plezier, educatie en verwondering aan besteed mag worden! Zo geloof ik niet in de zwart/wit scheiding tussen vrouw en man, of hetero en homo. Naar mijn mening kan dit allemaal met een korreltje zout genomen worden, zijn er veel meer grijsgebieden. Niets is vaststaand, zowel gevoelens als je identiteit veranderen continu. De mens is een wonderlijk wezen wat zich al miljoenen jaren heeft aangepast tot waar we nu zijn. Dit vergt een behoorlijke dosis van creativiteit. Onze nieuwsgierigheid, speelsheid en vermogen om te ontdekken is wat de wereld zo spannend en levendig maakt. Seksualiteit is hier een prachtig speelveld voor waar we kunnen ontmoeten, vallen, opspringen en onszelf en anderen leren kennen op een diepere laag met overgave en passie!’ Sinds 2014 is ze afgestudeerd en schrijft zij voor Mail & Female. Daarnaast brengt zij haar boodschap over door muziek, met haar band Flecha Moon & The Confused.