Life Changing Experience... yoni massage
23 september 2015 

Life Changing Experience... yoni massage

Mijn allereerste ervaring met het ontvangen van een Yoni massage, bijna 30 jaar geleden, veranderde totaal mijn denken over seks. De aanleiding voor seks met een ander was tot dan toe altijd een verliefdheid en een fysieke aantrekkingskracht geweest.

 sekscoach

Pionierster

Een totale overgave aan die ander, een samensmelten, een spel van geven en nemen. En genomen worden…
Ik ben altijd een pionierster geweest en zei dan ook meteen volmondig JA toen ik gevraagd werd om samen met mijn vriendin Annie Sprinkle proefkonijn te zijn om een Yoni massage te ontvangen als onderdeel van een Taoïstische Erotische Massage [TEM]. Dat gebeurde in een klein gay hotelletje in Amsterdam. De massage werd gegeven door de Amerikaan Joseph Kramer PhD en zijn toenmalige assistent Mathew die ik voor mijn “New Ancient Sex Academy” naar Nederland had gehaald om een workshop TEM te geven voor mannen. Joseph gaf hierin in de VS al jaren workshops voor mannen met zijn “School for the Body Electric”. Ik was dus in vertrouwde handen, wist ik.

De afspraak was dat ik mij geheel moest richten op het ontvangen

De opgewekte energie moest ik bij mezelf houden. Dus geen samenspel, niets terug geven aan de gever, maar de energie laten circuleren door mijn hele lijf met behulp van bepaalde ademhalingstechnieken. Eerst werd mijn lichaam voorbereid om de energie door te kunnen laten stromen met een totale lichaams-massage, gevolgd door speciale drukpuntmassage in de liezen om dat gebied totaal te kunnen ontspannen. Tot zover ging het nog ongeveer hetzelfde als bij de mannen.
Mijn venusheuvel werd vervolgens geaaid en beklopt en ik voelde de warmte van handen diep doordringen die op mijn buik ter hoogte van mijn eierstokken werden gelegd. Een lichte tinteling van ontspannen opwinding ging door mij heen. Adem….meer zachte technieken en handgrepen op mijn genotslippen, clitorissen en ook inwendige drukpunt massage volgden waardoor ik mij nog verder kon ontspannen in mijn opwinding. Ik hoefde niets, alleen ademen en ontvangen. Het was een openbaring niets te moeten, niets te hoeven doen, alleen mijn lichaam te ervaren. Er was geen focus op een orgasme. De opgewekte seksuele energie vulde mijn hele lijf, mijn hart, mijn denken tot het punt waarop zelfs het denken verdween en zich visioenen vormden en ik een verbinding voelde met alles wat er is. Zoals je tijdens een orgasme, “le Petit Mort” ervaart maar dan langduriger, rustiger. Meer een totaal lichaamsorgasme.

Na afloop voelde ik mij opgeladen en tot in de puntjes van mijn zijn wakker

Ik had ervaren dat seks niet alleen een uitlaatklep kan zijn voor emoties en hormonen, maar iets waarmee je helemaal kunt voeden, je kunt opladen en contact kan maken met je diepste zijn.

Hoe een Lingam massage geven aan een man

Daar wilde ik meer van weten en ik ging in de leer bij Joseph hoe een Lingam massage te geven aan een man. Ik leerde wel meer dan 20 handgrepen die ik toe kon passen om bij de man op een zachte langzame manier zijn seksuele energie op te wekken en door te laten stromen, zodat hij niet meteen op springen stond. Ook mannen kunnen een totaal lichaams orgasme ervaren en kunnen zelfs door middel van deze massage ervaren dat ejaculatie en een orgasme los te koppelen zijn. Adem speelt hierbij een belangrijke rol om de opgewekte energie te laten circuleren. Mannen kunnen zelfs op deze manier leren om langer in een opgewonden staat te blijven en alleen te ejaculeren als zij dat zelf wensen.

sekscoach

Ik vond dit zo geweldig dat ik deze massages toe ben gaan passen in mijn eigen praktijk als sekscoach en workshops ben gaan geven aan paren om elkaar te verwennen met dergelijke massages. Zelf vond ik het heerlijk om mij totaal te kunnen richten op het geven. Om een ander totaal aan te kunnen voelen, de energie subtiel te kunnen sturen door middel van de drukpuntmassage naar bepaalde organen die wat extra energie konden gebruiken. Zowel op de Lingam als in de Yoni bevinden zich namelijk reflex punten die met bepaalde organen corresponderen. Seksuele energie op deze manier opgewekt en gebruikt voedt lichaam en geest. Het is niet alleen heerlijk om te geven en te ontvangen, het is ook nog eens super gezond.

Zelf doen of ondergaan

Het is natuurlijk heerlijk om dergelijke massages te krijgen, maar de techniek en de meeste handgrepen kunnen ook op jezelf toegepast worden en leer ik zowel vrouwen als mannen op een andere manier masturberen.

In de loop der jaren heb ik zo vele mannen en vrouwen het licht laten zien en heb ik mijzelf ook op deze manier vaak laten verwennen. Hoe vaker je het doet, hoe makkelijker de opgewekte energie zijn weg vindt en je voedt. Het is een ervaring die je de ogen opent om verder te kijken dan wat de commercie en de algemene norm je voorschotelt wat seks is. Een ervaring die lust omarmt als bron van niet alleen genot maar van algehele levenslust en lichamelijke, emotionele en zelfs spirituele gezondheid.

Sekscoach Cora Emens

http://www.seks-coach.nl/

Wil je ook een yoni of lingam massage van Cora?

Over de schrijver
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down