Page content

Meet &  Greet Xaviera Hollander op 20/2 bij Mail & Female

article content

Meet & Greet Xaviera Hollander op 20/2 bij Mail & Female

Het zit in de lucht: een ballet over Mata Hari, een opruiende Marokkaanse film over prostitutie… en opnieuw pontificaal in het nieuws: Xaviera Hollander met de heruitgave van haar Happy Hooker!


Het zijn de vrouwen die ‘vrouw & meesteres” zijn over haar eigen leven. Voorbeelden van de kracht van vrouwen waar mannen zo bang van zijn dat ze er alles aan willen doen om deze te onderdrukken. Tegelijkertijd genieten mannen -als ze daar het geld voor hebben- van de seksuele- kunsten van deze vrouwen. Misschien, als mannen niet zo bang zouden zijn voor vrouwen, zou er minder oorlog en onderdrukking zijn en zouden alle mensen zoveel meer kunnen genieten van hun -seks- leven!

Meet &  Greet Xaviera Hollander en vraag haar wat je je moeder niet zou vragen:)

Meet & Greet Xaviera Hollander

Meet & Greet Xaviera Hollander
bij Mail & Female,
op zaterdagmiddag 20 februari
van 2-4 uur
Interview door Annet de Groot, gevolgd door Q & A

Dit ter gelegenheid van de heruitgave van haar beroemde autobiografie De Happy Hooker.
Xaviera Hollander is de bestverkochte Nederlandse schrijfster aller tijden. Internationaal is ze beroemder dan Mata Hari en Carice van Houten bij elkaar en dat alles dankzij één boek, waar wereldwijd meer dan 15 miljoen exemplaren van verkocht zijn: De Happy Hooker.
De Happy Hooker is de vrijmoedige en humoristische autobiografie van een handige zakenvrouw, een schelmenroman over een bevlogen feministe die met succes opkomt voor haar eigen positie en die van haar ‘meisjes’. Meeslepend geschreven, schaamteloos opwindend, even moedig als bevrijdend.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Supersex

Tegelijkertijd met de Happy Hooker brengt zij ook haar voorlichtingsboek Supersex opnieuw uit.
Supersex is Xaviera’s gids voor het liefdesspel. Een boek dat in de VS geldt als de beste seksvoorlichting ever. Het is nu voor het eerst ook in het Nederlands beschikbaar. Geen boek voor fatsoensrakkers, wel voor levensgenieters.
Geïllustreerd met prachtige erotische tekeningen.

Hieronder een filmfragment van de workshop “de Goede Minnaar” die Xaviera Hollander samen met Cora Emens gaf bij de Love Academy.

Beide boeken worden op woensdag 17 februari gepresenteerd bij Boekhandel Scheltema om 17.00 uur. Rokin 9, Amsterdam. Deze boeken worden uitgereikt aan VVD politicus Marja Ruigrok.
* Daarnaast kan je haar ontmoeten bij Gallery New Babylon, Den Haag, op donderdag 25 februari, 16.00 uur.
* Op zondag 28 februari, 15.00 uur, met gastoptredens van Merel Moistra en Tom de Jong bij het Betty Asfalt Complex,  Amsterdam.

** Zodra beschikbaar: beide titels te koop bij Mail & Female, ook op 20 februari!

 

 

Comment Section

0 reacties op “Meet & Greet Xaviera Hollander op 20/2 bij Mail & Female

Plaats een reactie


*


hanni jagtman
“Verbeter de wereld, begin bij jezelf”. Hanni Jagtman is oprichtster van Mail & Female in 1988. Al vanaf heel klein meisje was ze zich bewust van de dubbele boodschap over liefde en seks. Haar Katholieke school stond middenin een sfeervolle hoerenbuurt en terwijl de nonnen de Heilige maagd Maria ten voorbeeld stelden was de werkelijkheid heel anders. “Thuis waren begrippen over liefde en seks ook een bron van verwarring, vooral voor de meisjes…! Natuurlijk heb ik ook altijd gedacht dat ik alleen stond in een wereld die ik niet begreep. Totdat ik Ellen ontmoette met wie ik mijn zorgen, onbegrip, passies en verdriet kon delen. Als politiek activiste koos ik voor een beroep als opbouwwerkster om vervolgens op een mooie dag te ontdekken dat vrouwen aan de andere kant van de oceaan op een positieve manier actief opkwamen voor haar seksualiteit. Dat was een ontdekking van formaat en binnen een jaar had ik samen met Ellen Mail & Female in de wereld gezet. Als wereldverbeteraar kon ik door en voor Mail & Female eindelijk aan mijn eigen wereld beginnen. Met als liefdevolle basis mijn solidaire man en ons kind, aan de mooiste opdracht: ‘de wereld verbeteren’. De Love Academy is er voor iedereen zodat je weet dat je nooit alleen staat in je onzekere zoektocht rond de thema’s Love & Sex…”