Page content

Love Academy

Van harte welkom bij de Love Academy, de sekspositieve plek voor uitbreiding en verdieping van je kennis en kunde van liefde en lust. Deze site is het initiatief van Mail & Female en je vindt hier veel informatie op alle terreinen van seks en het overzicht van ons aanbod workshops en events. Onze workshops, gegeven door onze seksperts, zijn geliefd om hun ontspannen en open sfeer. Graag zien we je daar!

Noodzaak van een Love Academy

In onze dagelijkse praktijk krijgen we heel veel vragen over seks en seksgerelateerde zaken zoals de ‘tools’die we met veel liefde verkopen. Een sekspositieve plek is dan ook een uitgelezen plek om informatie aan te bieden. Dit doen we dan ook altijd vanuit een praktische insteek. Boekjes, video’s, en tekst zijn meestal gerelateerd aan het hoe en wat van een bepaald onderwerp en techniek.

Verder vinden we het belangrijk dat er ook een tegengeluid bestaat tegen de seksistische, onvriendelijke en vaak ranzige manier waarop er over seks in het algemeen en vrouwelijke seks in het bijzonder wordt gesproken. Dat zul je bij de Love Academy niet tegenkomen en we beseffen ons heel goed dat er nog een lange weg te gaan is om te komen tot een volwaardige open en op respect gebaseerde manier van denken en spreken over seks. Maar we gaan ervoor en staan altijd open voor jullie ideeën!!

Wat je mag verwachten van de Love Academy?

In de eerste plaats dat we alles met zorg uitkiezen en beschrijven. Onze seksperts onderzoeken altijd of bepaalde informatie klopt en of het ook zo werkt als beschreven. Het kan best zijn dat je zelf andere ervaringen hebt, want elke vrouw en man is anders. Als dat zo is laat het dan horen.

Verder kun je er vanop aan dat de producten die hier worden besproken tot de TOP in de markt behoren. Geen rommel alleen het allerbeste is goed genoeg.

Dus veel plezier en succes met je zoektocht naar liefde en genot!

 

 

Love  Academy over ons