Sex Academy RTL5 vanaf 2 november
6 november 2018 

Sex Academy RTL5 vanaf 2 november

Er gaat niets boven een goed gesprek over seks! Dat is verhelderend, opluchtend, leerzaam en nog veel meer volgens de deelnemers aan onze workshops. Seks technieken leren is hélemaal niet gek of eng, het is hartstikke leuk!

Seks is leuk!

Dat seks leuk is en dat iedereen het weer anders doet en graag iets anders heeft, zijn openbaringen die je zomaar meekrijgt als je bij ons aan een workshop deelneemt. En passant leer je dan ook nog de seks technieken, waarvoor je eigenlijk kwam.

Sekstechnieken?

madeleine ami 250x300Sekstechnieken: de grootste vergissing is te denken dat je die deskundigheid met je geboorte meekrijgt. Dat het een natuurlijk gegeven is en dat je het -dus- allemaal uit je zelf moet kunnen en verzinnen… Niets is minder waar! Je hoeft dus ook niet te denken dat je dom bent of ongevoelig. Seks moet je leren, zoals lezen, schrijven of goed je tanden poetsen.

PC-spier: je liefdesspier!

De Love Academy kan niet vaak genoeg benadrukken dat de PC-spier in het bekkenbodem KEY is. Dit centrum waar het liefdesvuur ontbrandt, moet goed voorzien zijn van brandstof. Dat betekent een gezonde bodem waar de bloedtoevoer ruim baan krijgt om je seksuele lust te voeden.
De PC-spier, of zoals wij zeggen ‘Liefdesspier’ is gewoon een spier die zich laat trainen. De koppels in de Sex Academy kregen allemaal de AMI van JeJoue om thuis mee te oefenen. Het man/man koppel kreeg de equivalente Jnaja. Want ook mannen hebben natuurlijk een liefdesspier!

Sex Academy RTL5: Goedele Liekens en Nicolette Kluijver.

In de Sex Academy op RTL5 leren 6 koppels hoe zij hun plezier in seks kunnen vergroten. Stoere mannen en vrouwen die weten dat seks leuk kan zijn als je er moeite voor doet.
Onder coaching van Goedele Liekens (de bekendste en meest openhartige seksuoloog) en presentator Nicolette Kluijver (wie kent haar niet) gaan zij hun ontdekkingstocht aan!

Discussiëren of communiceren, that is the question!

Sommige koppels doen het al niet meer en anderen hebben vooral veel discussies. Discussie is iets heel anders dan communiceren. Een belangrijk leermoment: leren communiceren. Daaraan vooraf gaat: leren kennen wat voor jou fijn is. Niets is namelijk vanzelfsprekend. Je moet -en kan- het gelukkig allemaal leren. Leren wat je zelf fijn vindt, wat je partner graag heeft én er over praten.

Seks is al hartstikke leuk maar kan leuker: hoe dan?

madeleine dua300x400Ook een hele bekende waar veel mensen mee te maken hebben. Je houdt van elkaar maar er  knaagt iets… je het gevoel hebt dat er een seksueel potentieel in je zit waar je niets mee doet. Je wilt meer uitdaging en variatie.

Toys, Tantra en meer.

Je kunt van alles op het gebied van uitbreiding van je seksleven ondernemen; van Tantra cursus tot kinky party’s en vanalles daartussenin.
Seks toys, films, boeken: er is een hele industrie voor op de been. En dan hebben we het niet over die ouderwetse producenten met z’n weekmakers, of de smakeloze pornofilms. De nieuwe, progressieve ontwerpers weten waar een goed seksproduct aan moet voldoen en ze luisteren ook goed naar de gebruikers. Toys gebruik je niet omdat je “het nodig hebt”. De vraag moet zijn “voegt het iets toe? Kan je je seksleven daarmee leuker maken?” Ja zeggen wij! Een van onze populaire designers is JeJoue.  En van deze club hebben alle deelnemers aan de Sex Academy een Toy gekregen. De vrouw/man koppels  kregen de DUA  van JeJoue om thuis mee te spelen; het man/man koppel kreeg de alternatieve UNO . (We hebben geen klachten gehad :))

Love Academy

De Love Academy had de schone taak om de koppels in te wijden in de geheimen van de sekstechnieken. Grapje, dat zijn natuurlijk geen geheimen al lijkt het er soms door al onze geheimzinnigheid en taboes wel op:madeleine sex academy groot

Aftrekken & pijpen
* Beffen & vingeren
* G-spot & vrouwelijke ejaculatie (spuitorgasme)
* Spanking (billenkoek)
* Spelen met macht & overgave (BDSM)

Dit zijn de workshops van de Love Academy waaraan de koppels hebben deelgenomen. Je vindt meer over deze items in de categorie Seks Technieken en in de categorie Grenzen Verleggen waar je meer info vindt over spelen met BDSM.

Veel plezier!

Over de schrijver
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down