Fifty Shades of Grey... me too!
18 september 2015 

Fifty Shades of Grey... me too!

Sinds Fifty Shades of Grey weet iedereen dat BDSM spelen niet perse over hoeft te gaan over donkere spelonken en heftige leren outfits. Je kunt BDSM ook zien als een speelse uitbreiding van onze alledaagse vanilleseks.

Iedereen herkent in zichzelf wel iets van een rol, die je speelt als het om seks gaat. Je wordt wat stoerder of juist wat lievig of porno. In je dagelijkse bestaan kan je een vrouw zijn met veel verantwoordelijkheid, en in bed kan het zijn dat je je het liefst als een klein meisje gedraagt. En als het goed is voelt dat goed voor je. Het is iets bijzonders en positiefs om je in de seks vol vertrouwen aan iemand over te geven. Dit gevoel van vertrouwen is de basis van BDSM (Bondage, Discipline, Sado Masochisme).

(Het is van belang te weten dat BDSM niet over seks hoeft te gaan, je kan het spel spelen met een partner waar je geen seks mee hebt.)

BDSM is ook theater!

Het is in feite een seksuele uitvergroting van alle rituelen en grensverkenningen die je in het dagelijks leven tegenkomt.
Het spel kan een middel zijn om jezelf beter leren kennen, waardoor je je ook beter kunt handhaven in ‘het echt’. Als je het spel ‘goed’ speelt geeft het je zelfvertrouwen. Het is een bevestiging van de verschillende kanten van je persoonlijkheid als je je durft over te geven of juist de dominante kant van jezelf durft te uiten. Het leren kennen van die kanten zijn louterend voor ons mensen.
Het zal je verbazen hoeveel mensen bezig zijn met deze extra dimensie in de seksuele beleving. Maar besef wel dat je niets moet alleen omdat anderen het doen! Dus luister goed naar jezelf en doe alleen wat jij prettig vindt.

Jij wilt wel maar je partner…?

Surprise! Je kunt elkaar met spannende cadeautjes verrassen om daarmee de ander uitnodigen in een door jouw gewenste richting.
En kom op! Het is een spel en we zijn grote mensen, niet waar. Je mag die ander dus best wel wat uitdagen. Kom eens thuis met cadeautjes die variëren van een mooie blinddoek, een leuke bondage set voor beginners of ter inspiratie een spannende film

Vijftig Tinten Grijs

De trilogie van E.L. James is door miljoenen en miljoenen vrouwen over de hele wereld verslonden! Velen hebben zichzelf de vraag gesteld: wat spreekt veel vrouwen nu zo aan in deze boeken? Wat wij vooral merken is dat de intensiteit, het plezier en de spanning van het spel enorm aanspreekt. Iedereen wil een lover die haar m/v begeert en haar alle aandacht geeft, om samen van het seksleven een spannend avontuur te maken. Ervaren dat je begeert wordt door de ander, is een onderbelichte menselijke eigenschap. Niet alleen voorbehouden aan vrouwen, ook mannen willen weten dat hij voor jou de one and only is!
De Fifty Shades drukt ons met de neus op dat feit… En is dat dan BDSM? Altijd wel een beetje want daar vind je de speelplaats waar je volop je creativiteit in kan uitleven.
Eenmaal bewust van dat feit dat begeren belangrijk is, moet je ook weten wat je te doen staat (niets gaat vanzelf). Om te beginnen zorg je natuurlijk dat jij die begeerlijke m/v bent en gedraag je je daar naar. Flirt  met overgave en laat je geliefde weten wat jij fijn vindt; hoe jij je begeert voelt. Je zult snel genoeg merken dat de ander daar welwillend op reageert.
kijk ook voor de workshops die je helpen en inspireren.

Me too!

Hoewel het verhaal van Fifty Shades een hoog sprookjesgehalte heeft, is het in de echte wereld wel degelijk mogelijk om je eigen seksleven pittiger en speels te maken!
Belangrijke voorwaarde is het verlevendigen van je hoogst eigen fantasieën; experimenteren met spannende attributen en rollenspelen.  Om je fantasie te prikkelen met vele mogelijkheden, kan je een lijstje downloaden en voor jezelf (of samen) uitwerken.

Kinkinfo.nl
In die enorme tuin der lusten die BDSM heet, raak je makkelijk verdwaald.
Er is een site die je alle bergen en dalen laat zien. Een geweldige site waarvan de deskundige eigenaar Hans West ook coach is en workshops geeft.
Breng een bezoek aan: kinkinfo.nl
Spanking en BDSM voor beginners staan vanaf volgend jaar ook op de agenda van de Love Academy. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Over de schrijver
Meester Vincent
Door

Meester Vincent

op 19 February 2019

Je kunt gelukkig nog steeds zien dat Fifty Shades of Grey het onderwerp van BDSM toegankelijker heeft gemaakt. Nu is het uitkijken naar een **nieuwe** serie/auteur om het nog verder te brengen...

Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down