Page content

Workshop 31/12016 “Geef Lust aan je Lief”

article content

Workshop 31/12016 “Geef Lust aan je Lief”

Liza Daen, auteur van de ‘Lustkronieken ! & 2’, en Gerhard te Winkel, stadsdichter van Leusden, geven zondag 31 januari de workshop ‘Geef lust aan je lief’. Plaats Mail & Female, winkel Amsterdam.

Op zondag 31 januari 2016
organiseert EroScripta samen met Liza Daen & Poëet Gerhard te Winkel een unieke workshop voor Valentijnsdag!

Hoe leuk is het om op Valentijsdag je Lief te verrassen met een origineel gedicht van eigen hand? Met daarin je diepste verlangens en je fantasie? Leer de lustige kneepjes van het erotisch dichten en geef je Lief een Lustgedicht kado!

In de workshop “Geef Lust aan je Lief”  leer je:

• Hoe je je lustgedachten omtovert tot prachtige woorden

• Wat de kenmerken van een erotisch gedicht zijn

• Wat werkt en wat niet werkt in een erotisch gedicht

• Oefenen en feedback

• Zelf een prachtig gedicht te maken voor je Lief

Na deze intensieve unieke workshop ga je naar huis met het meest originele kado voor Valentijnsdag:

Jouw persoonlijke Lustgedicht! 

Uitgeprint op een prachtige foto en, als je dat wilt, anoniem naar je Lief verzonden door EroScripta.
Zelf geven mag natuurlijk ook.

liza

Zondag 31 januari 2016
Mail & Female, Nieuwe Vijzelstraat 2, Amsterdam

Tijd: 16.00 – 19.00 uur

Kosten: € 25,00

Aanmelden via http://www.eroscripta.nl/tickets-goodies/

Comment Section

0 reacties op “Workshop 31/12016 “Geef Lust aan je Lief”

Plaats een reactie


*


hanni jagtman
“Verbeter de wereld, begin bij jezelf”. Hanni Jagtman is oprichtster van Mail & Female in 1988. Al vanaf heel klein meisje was ze zich bewust van de dubbele boodschap over liefde en seks. Haar Katholieke school stond middenin een sfeervolle hoerenbuurt en terwijl de nonnen de Heilige maagd Maria ten voorbeeld stelden was de werkelijkheid heel anders. “Thuis waren begrippen over liefde en seks ook een bron van verwarring, vooral voor de meisjes…! Natuurlijk heb ik ook altijd gedacht dat ik alleen stond in een wereld die ik niet begreep. Totdat ik Ellen ontmoette met wie ik mijn zorgen, onbegrip, passies en verdriet kon delen. Als politiek activiste koos ik voor een beroep als opbouwwerkster om vervolgens op een mooie dag te ontdekken dat vrouwen aan de andere kant van de oceaan op een positieve manier actief opkwamen voor haar seksualiteit. Dat was een ontdekking van formaat en binnen een jaar had ik samen met Ellen Mail & Female in de wereld gezet. Als wereldverbeteraar kon ik door en voor Mail & Female eindelijk aan mijn eigen wereld beginnen. Met als liefdevolle basis mijn solidaire man en ons kind, aan de mooiste opdracht: ‘de wereld verbeteren’. De Love Academy is er voor iedereen zodat je weet dat je nooit alleen staat in je onzekere zoektocht rond de thema’s Love & Sex…”