Yoni Massage -  Een Oosterse erotische massage techniek voor Haar
7 mei 2021 

Yoni Massage - Een Oosterse erotische massage techniek voor Haar

Yoni is Sanskriet voor ‘heilige doorgang’ oftewel; vulva, vagina, baarmoeder, eierstokken; de hele shebang! De Yoni massage wordt niet alleen als erotisch ervaren maar ook emotioneel en spiritueel zinderend…

Het doel van de Yoni Massage is niet perse een orgasme, het is geen vingeren. Het doel is een genotvolle ervaring van overgave en seksuele energie op te wekken om door het hele lichaam te laten stromen.

Het geven en ontvangen van massages in een relatie is een teken van respect en waardering. De belangrijkste ingrediënten zijn namelijk liefde en aandacht. Lees hier meer over in de blog ‘Erotische Massage’.

Bespreek van te voren wat je Wensen & Grenzen zijn in de massage. Ook belangrijk is dat ‘er niks wordt verwacht van degene die de massage ontvangt’. Zo kan er volledige overgave ontstaan, en juist ruimte voor genot, en nieuwe ervaringen!

Yoni Massage Geven

De Yoni massage begint meestal met een liefdevolle ontspanningsmassage van het hele lichaam. Lees bij Erotische Massage welke technieken je daarvoor kunt gebruiken. Vrouwen hebben over het algemeen langer de tijd nodig om seksueel op te warmen dan mannen, ga dus niet te snel en geef haar alle tijd om alle lagen van ontspanning en genot door te gaan. Begin met het lichaam, duik niet meteen op de Yoni!

Dit is even een voorproefje van de Yoni Massage. Meer leren? Schrijf je in voor de Workshop Yoni Massage.

Lees ook het boek De Seksuele Geheimen van de Vrouw van Mantak Chia, of het boek Erotische Massage van Kenneth Ray Stubbs. Voor de Lingam (=penis) massage klik je hier! 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down