Page content

article content

Yoni-massage

Geef haar -of jezelf- een zalige yoni-massage. In dit filmpje laat Froukje zien dat echt iedereen een yoni-massage kan geven. Doen dus! Een yoni-massage is sensueel helend en kan blokkades wegnemen. Neem de tijd om je te concentreren op je centrum van sensualiteit en ervaar de kracht en energie die je krijgt als je de yoni-massage uitvoert. Het gaat hier niet om het snelle resultaat. Voorop staat overgave en ontspanning. Besef wel dat iedereen anders is en dus ook anders reageert. Voor een enkeling kan het een emotionele ervaring zijn en kunnen er gevoelens loskomen die te maken hebben met eerdere ervaringen. Voor andere vrouwen is het gewoon puur plezier. Wat het voor jou ook doet, je verdient het om er kennis van te nemen en daardoor je eigen seksualiteit verder te ontwikkelen.

Lees ook ons e-boek ‘Slow Sex’ over het geven en ontvangen van erotische massages. Dit bijzondere boekje geeft een compleet overzicht van allerlei soorten van massage. Natuurlijk de hier geïntroduceerde yoni-massage, maar ook de lingam-massage voor hem en natuurlijk de ‘body-massage’. Er is zoveel te ontdekken en massage is eigenlijk spelen. Spelen met jezelf en of met de ander. We kunnen niet genoeg benadrukken hoe bevrijdend dat kan werken in een wereld van conventies.

Dus als je het tijd vindt om je echt te verdiepen in wat er allemaal mogelijk is op dit gebied dan is dit een perfect vertrekpunt. Zoals je weet zet de Love Academy is in voor alles wat te maken heeft met positieve seks. Wij vinden dat je als mens pas compleet bent als je je eigen seksualiteit hebt onderzocht en daarin de voor jou juiste balans hebt gevonden.

Blijft er nog 1 punt over, namelijk, de juiste spulletjes. Bijvoorbeeld een goede massageolie, geurkaarsen of andere sfeermakers. Voor de juiste spulletjes  van goede kwaliteit en een eerlijke prijs raden we Mail & Female aan. Een goede voorbereiding is immers het halve werk!!

Comment Section

7 reacties op “Yoni-massage


Door Arthur van der Struijf op 27 februari 2016

Om het genot te verhogen kan je elkaar ook heeerlijk verassen met gehele lichaamsmassage en doe de partnermassage-workshop


Door hanni jagtman op 28 februari 2016

Absoluut! Daarover gaat het eboekje ‘slow sex’. Een aanbeveling voor iedereen die meer van het liefdesleven wil maken. Het Slow Sex boekje is hieronder gratis te downloaden.


Door Lief op 9 juli 2018

Ik ben bezig met tantra massage en wil het aan mijn man doorgeven alle beetjes helpen !!!


Door gea op 13 oktober 2018

is er ook een cursus voor


Door gea op 17 oktober 2018

ik wil wel graag een yoni masage maar durf nog niet


Door Eddie op 21 februari 2019

Dag Gea ik weet niet of je al reacties hebt gekregen maar zou je het met mij eens voorzichtig willen proberen op te bouwen? Ik woon in Haarlem en heb ervaring met meerdere massagetechnieken


Door Kevin op 5 maart 2019

Eddie is the real deal Gea. Zeker doen!

Plaats een reactie


*


hanni jagtman
“Verbeter de wereld, begin bij jezelf”. Hanni Jagtman is oprichtster van Mail & Female in 1988. Al vanaf heel klein meisje was ze zich bewust van de dubbele boodschap over liefde en seks. Haar Katholieke school stond middenin een sfeervolle hoerenbuurt en terwijl de nonnen de Heilige maagd Maria ten voorbeeld stelden was de werkelijkheid heel anders. “Thuis waren begrippen over liefde en seks ook een bron van verwarring, vooral voor de meisjes…! Natuurlijk heb ik ook altijd gedacht dat ik alleen stond in een wereld die ik niet begreep. Totdat ik Ellen ontmoette met wie ik mijn zorgen, onbegrip, passies en verdriet kon delen. Als politiek activiste koos ik voor een beroep als opbouwwerkster om vervolgens op een mooie dag te ontdekken dat vrouwen aan de andere kant van de oceaan op een positieve manier actief opkwamen voor haar seksualiteit. Dat was een ontdekking van formaat en binnen een jaar had ik samen met Ellen Mail & Female in de wereld gezet. Als wereldverbeteraar kon ik door en voor Mail & Female eindelijk aan mijn eigen wereld beginnen. Met als liefdevolle basis mijn solidaire man en ons kind, aan de mooiste opdracht: ‘de wereld verbeteren’. De Love Academy is er voor iedereen zodat je weet dat je nooit alleen staat in je onzekere zoektocht rond de thema’s Love & Sex…”