DE YONI MATRIX 

Als eerste vrouwvriendelijke seksshop van Europa onderzoeken en luisteren we bij Mail & Female al 30+ jaar naar ervaringen, vragen en wensen van onze klanten. Welke verlangens hebben mensen, wat missen ze en vooral welke vragen en twijfels hebben ze over hun seksualiteit.

Heel praktisch en voorzien van de wetenschap die tot nu beschikbaar is, hebben we onze kennis rondom seksualiteit & vrouwen in dit bordspel De Yoni Matrix gestopt. Een prachtig spel over de yoni in de context van spiritualiteit, maatschappij en cultuur om meer te begrijpen, te weten en te voelen van de betekenis van de Yoni.

Lees Meer

Als eerste vrouwvriendelijke seksshop van Europa hebben we bij Mail & Female al 30+ jaar ervaring. Door te luisteren naar de ervaringen, vragen en wensen van onze klanten. Wat zoeken mensen wanneer ze een seksshop inlopen, wat willen ze ontdekken, wat houdt hen tegen en waar verlangen ze naar?

Met al deze kennis hebben we het bordspel De Yoni Matrix ontworpen. Om alles te weten te komen over de Yoni – Sanskriet voor Vulva, Vagina, Baarmoeder, Eierstokken. Vol van plezier, informatie en kennis gebaseerd op echte ervaringen en wensen!

null

Kun je een betere inspiratiebron daarvoor bedenken dan de sekswinkel?! Niet zomaar een sekswinkel, maar ónze winkel. We zouden er natuurlijk een dik boek over zouden kunnen schrijven, maar we kozen voor een spel. Een spel is leuker, het past ook beter bij Mail & Female. Groot voordeel van dit spel is dat het onderwerp je handvatten geeft om het bespreekbaar te maken. Want ja, hoe noem je het allemaal… Nu doe je het spelenderwijs!

De Yoni Matrix nodigt je uit om je eigen ervaringen, ideeën en kennis te checken en waar nuttig aan te vullen en uit te breiden.

Dit spel opent het gesprek over wat ons het meest bezighoudt: liefde en seks!


Kennis van en over je Yoni is essentieel om je lichaam & geest te kunnen begrijpen en ervan te genieten!

Met De Yoni Matrix willen we een bron van inspiratie zijn voor je seks- en liefdesleven met de belangrijkste persoon in je leven; jezelf! 


We hebben veel geleerd van alle ervaringen van onze klanten en wij leerden van deskundige ‘sexperts’, die ons tijdens de workshops van De Love Academy veel belangrijks hebben bijgebracht over ónze seksualiteit. Over de G-zone en squirten, over orgasmen die het universum openen, over bekkenbodemspieren en gevoel; over tantra, Taoïsme, BDSM, erotische fantasieën en nog veel meer…  

Hoe we kunnen leren onszelf te helen. Hoe we complete mensen kunnen worden die met een open blik en vol zelfvertrouwen in de wereld staan. Dat is de betekenis van liefde en seks voor Mail & Female.


null

Hoe werkt het spel: De Yoni Matrix?

De Yoni Matrix heeft twee rondes. De eerste ronde is de kennisronde, dit is de ronde waarmee je begint en waarin denken en doen centraal staan. Je gaat aan de hand van vragen achterhalen wat je al weet en waar eventuele lacunes in je kennis zitten door multiple choice vragen te beantwoorden.    


De tweede ronde is de verdiepingsronde. Hier ga je dieper in op de thema’s, ga je in gesprek en deel je je kennis en ervaringen met je medespelers. Door stellingen ga je met elkaar in discussie over verschillende onderwerpen. Bij de themakaarten krijg je de kans om vragen te stellen en te leren van ervaringen van je medespelers.

Voor wie is dit spel?

In De Yoni Matrix leer je praktisch meer over de Yoni, zoals de anatomie van de vulva, vagina, baarmoeder. Maar ook leer je meer over de betekenis van vrouw-zijn, door de geschiedenis en culturele context. Onderwerpen zoals feminisme, hysterie, heksen, spiritualiteit komen aan bod. Dit spel is dus voor een ieder die zich daarin interesseert.

Echter, dit spel is speciaal ontworpen voor vrouwen die hun eigen Yoni beter willen leren kennen, op een speelse en plezierige manier!

Lees hier ook onze blogs van het thema 'Vagina Genot'.
Veel plezier!Bovenal is dit spel een uitnodiging om verliefd te worden op je Yoni. Dit spel is een opmaat naar meer weten en vooral meer vóélen en geweldige seks met je Yoni beleven. Neem de tijd, je Yoni leren kennen is een proces. Ook voor mij, nog steeds. Tijdens het maken van dit spel ontdekte ik bijvoorbeeld dat veel kennis die ik de afgelopen dertig jaar heb opgedaan als puzzelstukjes in elkaar vielen…

Veel plezier met het spel en alles wat zich daarna aandient!

Met liefs,

Hanni Jagtman

Oprichter/eigenaar Mail & Female

Introductie Filmpjes

De Yoni Matrix
De Yoni Matrix
Stop Motion De Yoni Matrix
Stop Motion De Yoni Matrix
Stop Motion Fantasie
Stop Motion Fantasie
Kun je iets kwijtraken in je Vag?
Kun je iets kwijtraken in je Vag?
Waardoor werd de Vibrator taboe?
Waardoor werd de Vibrator taboe?
Hoeveel verschillende Orgasmes kunnen vrouwen ervaren?
Hoeveel verschillende Orgasmes kunnen vrouwen ervaren?
Kunnen vrouwen klaarkomen zonder stimulatie van De Yoni?
Kunnen vrouwen klaarkomen zonder stimulatie van De Yoni?