WORKSHOP AFTREKKEN & LINGAM MASSAGE

Aftrekken is een kunst en een kunde! In onze succesvolle workshop 'Aftrekken & Lingam Massage' leer je de exquise van de penis massage. Zodat je in een handomdraai je lief in extatisch en orgastisch genot brengt.

'Lingam' betekent 'Paal van licht' in het Sanskriet - en zo gaan we hem ook benaderen.

De 'Originele Workshop 'Aftrekken & Lingam Massage' is al jaren populair en is al door ontzettend veel mensen met veel plezier genoten, en succesvol in praktijk gebracht. Onze workshops zijn stijlvol, speels en altijd met de kleren aan.

null

LIVE & ONLINE OPTIES 

Onze original workshop is live in onze winkel: Mail & Female in Amsterdam. Na sluitingstijd openen we de ruimte voor de workshops met max. 20 personen. De workshop is altijd met de kleren aan, je krijgt een drankje en oefent direct mee op een dildo met zuignap. Zodat je de technieken direct in de vingers krijgt. De workshop duurt zo’n 2 uur en naderhand heb je de mogelijkheid om ons mooie assortiment in de winkel te bekijken.


De nieuwste optie is onze Online Video Workshop. Deze video workshop hebben we speciaal ontwikkeld zodat jij deze kunt volgen op je eigen online leeromgeving. Zo is de video en inhoud van de workshop altijd terug te bekijken, wanneer het jou uitkomt. Compleet met toelichting op technieken, fragmenten en verdieping.


De ‘Originele Workshop Aftrekken & Lingam Massage’ wordt gegeven door onze bekende sexpert: Madeleine.

Wat leer je in de workshop?

 • De genotspunten van de penis.
 • Snel en lekker aftrekken zonder polskramp.
 • Een sensuele, erotische en Taoïstische penis massage te geven.
 • De kracht van ritueel, aandacht en intentie.
 • Je gaat de innerlijke en uiterlijke ingrediënten aanleren om de ontvanger in extase te brengen en te houden.
 • Snelle Trek

  Naast de technieken van de penis massage, leer je ook hoe je iemand snel en lekker aftrekt. Want aftrekken doet hij al vanaf dat hij een klein jongetje is. Daar heeft hij zo zijn eigen manier voor ontwikkeld, die hij zelf het lekkerst - en dit is vaak het snelst! - vindt. 


  Waarschijnlijk is jouw ervaring vooral dat je er een lamme arm aan over houdt... In onze workshop Aftrekken voor & Lingam Massage, leren we hoe we die snelle trek met plezier en ontspannen kunnen bevredigen. 

  Dus wil je iets nieuws leren of ben je nieuwsgierig naar wat je allemaal kúnt leren voor je seksleven? Dan ben je bij ons helemaal op je plek! Onze hands-on workshops geven je handvatten en de knowhow waarmee jij zeker je seksgenot verhoogd.

  Het gaat hier niet alleen om de technieken, want je leert ook meer over jezelf en je eventuele relatie. Van de kennis & inzichten die je opdoet zul je een leven lang plezier hebben.
  Waarom zou je dit leren?

 • Dit stimuleert de verbinding, waardering en liefde tussen jou en je partner.
 • Het vergroot je zelfvertrouwen door je kennis en kunde over genot.
 • Je leert geven & ontvangen zonder iets terug te verwachten.
 • Je leert het lichaam en de genotspunten beter kennen en te stimuleren.
 • Je verruimt je seksuele spectrum: door meer tools in je seksuele leven te hebben, verrijk en verbreed je jouw seksuele spectrum en wordt het speelveld spannender, groter, rijker en genotzaliger!
 • Paal van licht

  Lingam betekent ‘Paal van Licht’ in het Sanskriet en vindt zijn wortels in de oude tantra geschriften. Deze technieken komen uit Taoïstische en Tantrische bronnen die er vanuit gaan dat seksuele energie, levensenergie is. Dit betekent dat seksuele energie opgewekt en vermeerderd kan worden, niet alleen voor genot maar ook voor het welzijn van heel je wezen! Een boodschap waar wij helemaal achter staan. 


  Meestal is het zo dat mannen en mensen met een penis de seksuele energie heel erg in de pik en het bekkenbodemgebied gecentreerd houden. Met deze massagetechnieken verspreid je de seksuele energie over heel het lichaam. Waardoor je lief golven van genot en extase voelt door heel het lichaam... Een fantastische ervaring die zeer waarschijnlijk een nieuw, spannend terrein is.

  Lees hieronder meer over in de blog 'Aftrekken & Lingam Massage'. We geven je één van de lekkere technieken mee en we gaan in op de diepere betekenis en relatie voordelen van de lingam massage.