WORKSHOP MASTURBATIE & ZELFLIEFDE VOOR DE YONI

Praten over seks gaat meestal over seks in relatie tot die ander. In deze workshop 'Masturbatie & Zelfliefde voor de Yoni'richten we ons helemaal op ons eigen vermogen tot autonoom genot en de kunst van zelfliefde. 

Deze workshop is de basis van al onze workshops, want liefde en seksueel genot begint bij jezelf. Zelfkennis, zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfaanraking!

We delen 15 technieken van de Yoni Massage met je. Daarnaast, leer je ook de uiterlijke en innerlijke componenten om jezelf in extase te brengen, jouw eigen erotiek te ontdekken en je genot te verruimen. 

Het gaat hier om jouw gevoel en de subtiele processen van je lichaam, je vagina en jouw eigen seksualiteit. Deze workshop is voor & door jou!

Het woord 'Yoni' is Sanskriet voor ‘heilige doorgang’. Oftewel, vulva, vagina, baarmoeder, eierstokken; de hele shebang! De Yoni massage wordt niet alleen als erotisch ervaren maar ook emotioneel en spiritueel zinderend...

null

LIVE & ONLINE OPTIES 

Onze original workshop is live in onze winkel: Mail & Female in Amsterdam. Na sluitingstijd openen we de ruimte voor de workshops met max. 20 personen. De workshop is altijd met de kleren aan, je krijgt een drankje en oefent direct mee op ons eigen ontworpen vulva model. Zodat je de technieken direct in de vingers krijgt. De workshop duurt circa 2 uur en naderhand heb je de mogelijkheid om ons mooie assortiment in de winkel te bekijken. 


De nieuwste optie is onze Online Video Workshop. Deze video workshop hebben we speciaal ontwikkeld zodat jij deze kunt volgen in jouw persoonlijke online leeromgeving. Zo is de video en inhoud van de workshop altijd terug te bekijken wanneer het jou uitkomt. Compleet met toelichting op technieken, werkbladen met oefeningen, fragmenten en verdieping.

De 'Originele Workshop Vingeren & Yoni Massage’ wordt gegeven door onze sexpert: Froukje.Wat leer je in de workshop?

 • De volledige anatomie en genotspunten.
 • Een ontspannende en extatische Taoïstische vulva en vagina massage.
 • Inzicht in jouw persoonlijke, seksuele verlangen.
 • De kracht van ritueel, aandacht en intentie.
 • Het belang van de bekkenbodemspieren
 • Jezelf tot een hoogtepunt brengen kan veel meer zijn dan ‘gewone’ zelfbevrediging. Je eigen lichaam liefkozen heeft alles te maken met zelfliefde en het omzetten van seksuele energie naar liefdes-energie. 

  Zelfliefde en Zelfvertrouwen

  Door je eigen lichaam te verkennen, leer je hoe jij werkt en dat is essentieel voor de beste seks. Als je je erotische stimulansen kent, groeit je seksuele zelfvertrouwen, kan je je beter ontspannen en jezelf overgeven aan genot.

  In de workshop leer je o.a. over de bekkenbodemspieren, essentieel voor je gezondheid en een leve lang seksueel genot. Elastische bekkenbodemspieren zorgen voor intensere orgasmes en meer gevoel in je vagina en vulva.

  Daar bovenop krijgt seks met een partner ook meer diepgang. Door masturbatie wordt alle seks dus beter, ook partnerseks. Doordat jij jezelf beter kent, en wat je lekker vindt, kun je dit ook beter communiceren en uitleggen aan een ander.

  Lees verder in de blog 'Masturbatie & Zelfliefde voor de Yoni'. Hier delen we ook alvast één techniek met je, waarmee je direct aan de slag kunt.
  Waarom zou je dit leren?

 • Het vermeerdert je zelfvertrouwen en zelfliefde. 
 • Je leert je lichaam en genotspunten beter kennen en te stimuleren.
 • Door de aandacht die je besteed aan jezelf wordt je hele seksleven beter, ook partnerseks.
 • Meer plezier en genot in heel je lijf en leven!
 • Je verruimt je seksuele spectrum: door meer tools in je seksuele leven te hebben, verrijk en verbreed je jouw seksuele spectrum en wordt het speelveld spannender, groter, rijker en genotzaliger!
 • Voorproefje 

  Lees verder in de blog 'Masturbatie & Zelfliefde voor de Yoni'. Hier delen we ook alvast één techniek met je, waarmee je direct aan de slag kunt.