WORKSHOP VINGEREN & YONI MASSAGE

Iemand anders vingeren is wat je noemt een uitdaging en je hoort vaak dat het moeilijk is. In de workshop 'Vingeren & Yoni Massage' demystificeren we vingeren en vaginaal genot, door deze met de juiste technieken, een liefdevolle attitude en heel veel plezier te leren!

Al jaren geven we succesvolle workshops in onze winkel Mail & Female in Amsterdam en op diverse evenementen, lezingen en festivals. In een veilige, lichte en plezierige sfeer! Onze workshops zijn stijlvol, speels en altijd met de kleren aan.

We gaan uitgebreid in op alle genotspunten, hoe ze te beroeren en welke ingrediënten essentieel zijn om iemand lekker en snel te vingeren en in extase te brengen. Daarnaast onderzoeken we de Yoni Massage, een ontspannende, orgastische massage van de vulva en vagina. 

Yoni betekent ‘Heilige Tempel’ in het Sanskriet - en zo gaan we haar ook benaderen.

null

LIVE & ONLINE OPTIES 

Onze original workshop is live in onze winkel: Mail & Female in Amsterdam. Na sluitingstijd openen we de ruimte voor de workshops met max. 20 personen. De workshop is altijd met de kleren aan, je krijgt een drankje en oefent direct mee op ons eigen ontworpen vulva model. Zodat je de technieken direct in de vingers krijgt. De workshop duurt circa 2 uur en naderhand heb je de mogelijkheid om ons mooie assortiment in de winkel te bekijken. 


De nieuwste optie is onze Online Video Workshop. Deze video workshop hebben we speciaal ontwikkeld zodat jij deze kunt volgen op je eigen online leeromgeving. Zo is de video en inhoud van de workshop altijd terug te bekijken wanneer het jou uitkomt. Compleet met toelichting op technieken, fragmenten en verdieping.

De 'Originele Workshop Vingeren & Yoni Massage’ wordt gegeven door onze sexpert: Froukje.Wat leer je in de workshop?

 • De volledige anatomie en genotspunten.
 • Een ontspannende en extatische Taoïstische vulva en vagina massage.
 • Snel en lekker vingeren.
 • De kracht van ritueel, aandacht en intentie.
 • De innerlijke en uiterlijke ingrediënten om haar in extase te brengen en haar daar te houden.
 • De Magie van de Yoni Massage

  Een Yoni Massage wordt vaak als magisch omschreven. Het zijn namelijk niet alleen de technieken, maar ook de attitude die maken dat je iemand een orgastische, kosmische ervaring geeft aan je geliefde. Door deze sensuele, zinderende massage wek je krachtige seksuele levensenergie op, die je verspreid over het hele lichaam. Je lief tintelt en zindert op de golven van genot door haar lichaam die je teweeg brengt.

  Nieuwsgierig naar meer? Lees verder in onze blog 'Vingeren & Yoni Massage', waar we je alvast één van de technieken met je delen.


  Dus wil je iets nieuws leren of ben je nieuwsgierig naar wat je allemaal kúnt leren voor je seksleven? Dan ben je bij ons helemaal op je plek! Onze hands-on workshops geven je handvatten en de knowhow waarmee jij zeker je seksgenot verhoogd. Het gaat hier niet alleen om de technieken, want je leert ook meer over jezelf en je eventuele relatie. Van de kennis & inzichten die je opdoet zul je een leven lang plezier hebben.
  Waarom zou je dit leren?

 • Dit stimuleert de verbinding, waardering en liefde tussen jou en je partner.
 • Het vergroot je zelfvertrouwen door je kennis en kunde over genot.
 • Je leert geven & ontvangen zonder iets terug te verwachten.
 • Je leert het lichaam en de genotspunten beter kennen en te stimuleren.
 • Je verruimt je seksuele spectrum: door meer tools in je seksuele leven te hebben, verrijk en verbreed je jouw seksuele spectrum en wordt het speelveld spannender, groter, rijker en genotzaliger!