Orale seks? Graag!

Mail & Female was benieuwd naar wat mensen graag meer zouden willen doen/krijgen in bed. De onderzoekspoll: “Mijn partner moet vaker…” resulteerde in méér dan 2000 antwoorden, 60% noemde vaker gebeft/gepijpt te willen worden!

Gelachen in bed wordt er genoeg; slechts 6% ziet haar/zijn/hun partner graag meer lachen; ‘Meer Lekkere ontbijtjes’ wordt door 5% genoemd en 12% wil ‘méér en vaker lekkere massages’. Maar ‘pijpen’ en ‘beffen’; 60% komt tekort/schiet tekort. Wij besloten er wat aan te doen. We hebben zo onze ideeën over wat er aan schort en willen jullie graag wat tips geven!

Waarom wij denken dat mensen niet genoeg orale seks hebben & Waarom je ‘t gewoon lekker toch kan doen!

1. Te moe om te beffen of pijpen
Als je te moe bent om seks te hebben, ben je meestal óók te moe om uitgebreid te likken en te pijpen. Orale seks is fantastisch maar het lijkt ‘veel werk en gedoe’ als je geen energie hebt. Als je vermoeidheid het vaak wint van je sexdrive moet je wel beseffen dat je van seks vrolijker en energieker wordt! Het is de moeite absoluut waard.

2. Gebrek aan ervaring
Als je nooit goed hebt gekeken naar een kutje of pik weet je ook niet goed waar je moet likken, zuigen en strelen. We zijn niet geboren met dit talent, maar kunnen het gelukkig wel leren! Misschien vind je het moeilijk je partner te vragen wat diegene lekker vindt, maar waarschijnlijk vertelt je partner het je graag. Vraag het vooral als je nog in het begin van je vrijpartij bent; “vind je het zó lekker, is dit de juiste plek, hoe voelt het?” Wat voor de communicatie en plezier heel goed kan helpen is een eenvoudig maar doeltreffend In the mood product. Lees ook onze blogs over Pijpen en Beffen.

3. Bang om niet te kunnen tippen aan je voorgangers/rivalen
Soms is het denken aan je partners seksuele verleden wat intimiderend. Mensen hebben de neiging om te vergelijken met vorige partners. Maar nú zijn jullie bij elkaar en willen het samen lekker hebben. Het verleden is het verleden, concentreer je op het nu.

4. Er zijn mensen die het wat vernederend vinden
‘Naar beneden gaan’ is niet alleen een fysieke actie, je moet er ook voor in de stemming zijn. Sommige mensen, vinden het onderdanig; “je bent je partner aan het bedienen”. Maar zie het liever als een geschenk om je geliefde dat genot te kunnen bezorgen!

5. Het is moeilijk om je partners wensen te raden
Orale seks vraagt meer concentratie dan neuken. Als je likt of beft ben jij degene die het ritme, de juiste plek en de signalen (zuchten, kreunen, hardheid en vochtigheid) in de gaten houdt. Als lustobject kun je wel wat richting geven, maar doet dat voorzichtig; je wil je liefste niet het gevoel geven dat hij of zij het niet goed doet. Dus zeg liever: “Jaaa, en ik vind het nóg geiler als je harder/zachter/naar boven/naar onder gaat” dan “”Wil je harder/zachter etc”. Het kreunen en bewegen van je partner geeft vaak aan dat je het lekker doet en je partner steeds geiler wordt. Het kan ook betekenen dat hij/zij daarmee een wens aangeeft. Misschien dat je je tong anders moet gebruiken? Misschien wil hij meer aandacht voor zijn eikel of wil zij graag een vinger in haar kutje? Het zijn signalen.

6. Je vindt het gewoon niet lekker ruiken en smaken
Smaak en geur horen bij intimiteit en zeker bij seks! De geuren hebben ook een natuurlijke functie. Ze dient om de seksuele opwinding te vergroten. In onze cultuur hebben veel mensen het afgeleerd te genieten van (seks)geuren. Het wordt dan ook zaak om ‘vies’ weer lekker te vinden!

7. Je vindt het moeilijk jezelf over te geven
De controle loslaten en je helemaal de aandacht op jezelf te richten, is vooral voor vrouwen lastig. Egoïstisch je eigen genot centraal stellen is iets wat we als vrouw meestal niet hebben geleerd. Zie het als een uitdaging om dat te ontwikkelen. Daar heb je ook buiten je seksleven wat aan:)

Nou, waar wacht je nog op?!

We wensen je heel veel plezier en genot met het heerlijke geven en ontvangen van Orale Seks

Denk ook altijd aan safe sex:, shop hier voor beflapjes, condooms en latex handschoentjes.

Over de schrijver
Reactie plaatsen