Page content

Orale seks? Graag!

article content

Orale seks? Graag!

Mail & Female was benieuwd naar wat mensen graag meer zouden willen doen/krijgen in bed. De onderzoekspoll: “Mijn partner moet vaker…” resulteerde in méér dan 2000 antwoorden, 60% noemde vaker gebeft/gepijpt te willen worden!

Gelachen in bed wordt er genoeg; slechts 6% ziet haar/zijn partner graag meer lachen; ‘Meer Lekkere ontbijtjes’ wordt door 5% genoemd en 12% wil ‘méér en vaker lekkere massages’. Maar ‘pijpen’ en ‘beffen’; 60% komt tekort/schiet tekort. Wij besloten er wat aan te doen. We hebben zo onze ideeën over wat er aan schort en willen jullie graag wat tips geven!

Waarom wij denken dat mensen niet genoeg orale seks hebben & Waarom je ‘t gewoon lekker toch kan doen!

1. Te moe om te beffen of pijpen
Als je te moe bent om seks te hebben, ben je meestal óók te moe om uitgebreid te likken en te pijpen. Orale seks is fantastisch maar het lijkt ‘veel werk en gedoe’ als je geen energie hebt. Als je vermoeidheid het vaak wint van je sexdrive moet je wel beseffen dat je van seks vrolijker en energieker wordt! Het is de moeite absoluut waard.

2. Gebrek aan ervaring
Als je nooit goed hebt gekeken naar een kutje of pik weet je ook niet goed waar je moet likken, zuigen en strelen. We zijn niet geboren met dit talent, maar kunnen het gelukkig wel leren! Misschien vind je het moeilijk je partner te vragen wat zij of hij lekker vindt, maar waarschijnlijk vertelt zij of hij het je graag. Vraag het vooral als je nog in het begin van je vrijpartij bent; “vind je het zó lekker, is dit de juiste plek, hoe voelt het?” Lees ook onze blogs over Pijpen en Beffen.

3. Bang om niet te kunnen tippen aan je voorgangers/rivalen
Soms is het denken aan je partners seksuele verleden wat intimiderend. Mensen hebben de neiging om te vergelijken met vorige partners. Maar nú zijn jullie bij elkaar en willen het samen lekker hebben. Het verleden is het verleden, concentreer je op het nu.

4. Er zijn mensen die het wat vernederend vinden
‘Naar beneden gaan’ is niet alleen een fysieke actie, je moet er ook voor in de stemming zijn. Sommige vrouwen, maar ook mannen, vinden het onderdanig; “je bent je partner aan het bedienen”. Maar zie het liever als een geschenk om je geliefde dat genot te kunnen bezorgen!

5. Het is moeilijk om je partners wensen te raden
Orale seks vraagt meer concentratie dan neuken. Als je likt of beft ben jij degene die het ritme, de juiste plek en de signalen (zuchten, kreunen, hardheid en vochtigheid) in de gaten houdt. Als lustobject kun je wel wat richting geven, maar doet dat voorzichtig; je wil je liefste niet het gevoel geven dat hij of zij het niet goed doet. Dus zeg liever: “Jaaa, en ik vind het nóg geiler als je harder/zachter/naar boven/naar onder gaat” dan “”Wil je harder/zachter etc”. Het kreunen en bewegen van je partner geeft vaak aan dat je het lekker doet en je partner steeds geiler wordt. Het kan ook betekenen dat hij/zij daarmee een wens aangeeft. Misschien dat je je tong anders moet gebruiken? Misschien wil hij meer aandacht voor zijn eikel of wil zij graag een vinger in haar kutje? Het zijn signalen.

6. Je vindt het gewoon niet lekker ruiken en smaken
Smaak en geur horen bij intimiteit en zeker bij seks! De geuren hebben ook een natuurlijke functie. Ze dient om de seksuele opwinding te vergroten. In onze cultuur hebben veel mensen het afgeleerd te genieten van (seks)geuren. Het wordt dan ook zaak om ‘vies’ weer lekker te vinden!

7. Je vindt het moeilijk jezelf over te geven
De controle loslaten en je helemaal openstellen is vooral voor vrouwen lastig. Egoïstisch je eigen genot centraal stellen is iets wat we als vrouw meestal niet hebben geleerd. Zie het als een uitdaging om dat te ontwikkelen. Daar heb je ook buiten je seksleven wat aan:)

Nou, waar wacht je nog op?!

We wensen je heel veel plezier en genot met het heerlijke geven en ontvangen van Orale Seks <3

Shop hier:

Comment Section

0 reacties op “Orale seks? Graag!

Plaats een reactie


*


hanni jagtman
“Verbeter de wereld, begin bij jezelf”. Hanni Jagtman is oprichtster van Mail & Female in 1988. Al vanaf heel klein meisje was ze zich bewust van de dubbele boodschap over liefde en seks. Haar Katholieke school stond middenin een sfeervolle hoerenbuurt en terwijl de nonnen de Heilige maagd Maria ten voorbeeld stelden was de werkelijkheid heel anders. “Thuis waren begrippen over liefde en seks ook een bron van verwarring, vooral voor de meisjes…! Natuurlijk heb ik ook altijd gedacht dat ik alleen stond in een wereld die ik niet begreep. Totdat ik Ellen ontmoette met wie ik mijn zorgen, onbegrip, passies en verdriet kon delen. Als politiek activiste koos ik voor een beroep als opbouwwerkster om vervolgens op een mooie dag te ontdekken dat vrouwen aan de andere kant van de oceaan op een positieve manier actief opkwamen voor haar seksualiteit. Dat was een ontdekking van formaat en binnen een jaar had ik samen met Ellen Mail & Female in de wereld gezet. Als wereldverbeteraar kon ik door en voor Mail & Female eindelijk aan mijn eigen wereld beginnen. Met als liefdevolle basis mijn solidaire man en ons kind, aan de mooiste opdracht: ‘de wereld verbeteren’. De Love Academy is er voor iedereen zodat je weet dat je nooit alleen staat in je onzekere zoektocht rond de thema’s Love & Sex…”