Beffen

Iedereen is anders en zo is ook elk kutje anders. Wees nieuwsgierig, bekijk en bevoel deze met aandacht en let goed op de reactie van de eigenaarster.

Lieve woordjes
Best veel vrouwen en vagina bezitters zijn onzeker over hun yoni (vulva); de geur, de kleur, de smaak… van alles kan ze zich daarover afvragen. Stel haar gerust met lieve woordjes. Vertel haar dat ze een mooi kutje heeft en dat je haar heerlijk vindt. Ze zal je voor eeuwig dankbaar blijven. Sommige hebben een blootliggende clitoris, bij anderen is de clit teruggetrokken en is de ingang van haar kutje verborgen tussen de vulva-lippen. Dit verandert als ze geiler wordt, haar clit zwelt dan en wordt groter en zichtbaarder.

Lekker nat & glad
Ga nooit droog aan de slag! Zorg voor lekker glijmiddel. Spuug is ook prima maar je moet dan wel zorgen voor een flinke productie. Dat lukt maar weinigen, dus een fijn glijmiddel is echt nodig voor een succesvolle befsessie: bijvoorbeeld Pink siliconen glijmiddel is heerlijk zacht voor haar yoni, glijdt lekker voor je vingers en heeft geen smaak of geur.

Gebruik je -2- vingers en niet te hard!
Gebruik één of twee vingers om zachtjes haar vulva te exploreren en haar clitje en ingang bloot te leggen. Zo wijzen je vingers de weg en kunnen jullie rustig aan elkaar wennen. Duw niet te hard en ontdek hoe je je tong en lippen kunt gebruiken. Rustig aan en neem de tijd. Duw niet zomaar het kapje terug van de clit want een directe stimulatie van het delicate clitje kan te gevoelig zijn. Vraag haar of ze het lekker vindt wat je doet.


Techniek

Strek je tong en beweeg langzamerhand wat sneller over het topje van haar clitoris, maar nooit té snel. Bewaar dat voor het laatst. Je kunt het puntje van je tong ook gebruiken om de ingang van haar kutje te openen. Gebruik je tong breed en zacht om haar hele vulva te likken. Met een brede, stevige tong op haar clit waarbij je snel je hoofd van links naar rechts beweegt, is misschien wat vermoeiend voor jou maar voor haar heel lekker. Laat haar merken dat je haar lekker en geil vindt. Maak dat ze zich helemaal aan je kan overleveren!

Give me more…

Heel goed mogelijk dat ze het fijn vindt als je haar kontgaatje beroerd. Dat kan je doen met het puntje van je tong, met je vinger of met een fijn anaal speeltje. Bij anale penetratie is een glijmiddel nodig.

Terwijl je haar clitje likt is het heerlijk voor je lief als je één of twee vingers in haar vagina inbrengt en haar G-zone stimuleert. Wrijf en masseer de bovenkant van haar vagina en beweeg je vingers in en uit als je het juiste plekje gevonden hebt. Let op haar, je merkt het als je extra gevoelige plekjes raakt want ze zal verrast reageren op deze sensatie. Zie ook onze blog Vingeren & Yoni Massage.


Afhankelijk van haar opwinding en eventueel op haar aanwijzingen kun je sneller, dieper of met meer vingers in haar bewegen. Ze kan het gevoel krijgen dat ze moet plassen, maar vaak is dit de voorbode van een G-zone orgasme Daarbij kan ze zelfs ejaculeren. Wanneer je merkt dat haar opwinding groeit als je haar clitoris wat sneller en steviger likt, houd je die beweging vast. Je hoeft niet op je horloge te kijken, maar probeer minsten 3 minuten door te gaan. De opwinding van een vrouw wordt opgevoerd door de gelijkmatigheid en duur van de prikkeling. En terwijl haar opwinding groter wordt, help je haar zich volledig over te geven. Door te ontspannen en diep door te ademen kan het geheim van een G-spot orgasme zich openbaren…

Zorg voor Comfort
Zorg dat je in een goede positie tussen haar benen ligt. Haar billen op een kussen is vaak de meest riante positie voor beiden. Je kan ook zijdelings naast haar liggen, zodat je naar haar kunt kijken terwijl je haar vingert en likt. Hangend boven je gezicht is natuurlijk heel geil maar niet echt een makkelijke positie. Streel haar borsten, buik en dijen terwijl je haar likt en vingert, zodat haar hele lichaam bij de opwinding betrokken raakt.

Ritme.
Als je begint met een ritme of beweging, houd dat dan even vast. Let op haar reactie: ligt ze tevreden te genieten? Prima, lekker doorgaan! Teveel wisselen van positie en ritme brengt een vrouw uit haar concentratie en verstoord haar opwinding. Laat een vrouw lekker “warmdraaien”… Zodra ze het gevoel krijgt dat “je haast hebt” kan je haar opwinding breken en dat is zó niet leuk. Er is een hoop te beleven in en rondom een kutje; neem de tijd! Kus, streel en liefkoos je lief overal waar je lippen en handen haar kunnen raken. Het maakt niet uit waar, het lichaam is één grote erogene zone.

Masseer en lik zachtjes door terwijl ze klaarkomt, maar stop daarna, omdat alles te gevoelig wordt. Zoen haar en geniet samen van haar geurige kutsappen. Je kan langzaam doorgaan met strelen en likken, en kan ze opnieuw – en opnieuw – klaarkomen, maar de kans is groter dat ze nu iets anders wil:)

eat pussy tas 400x

Geniet & laat genieten!

Shop hier handige gadgets en lekkere spulletjes:

Over de schrijver
Reactie plaatsen