Page content

article content

Borstmassage want “Love your boobies!”

Ja! borstmassage moet, want wie houdt er niet van boobies? Tja, behalve facebook e.c. moeten we toch helaas hand in eigen boezem steken… Zijn wij niet zelf de criticasters, ontkenners en zelfhaters van deze prachtige gift of nature?

Vanaf nu niet meer; afgelopen dames! We gaan van ze houden. Zie het lieve filmpje van Froukje en doe het maar. Je zult zien je gaat er vanzelf -meer en meer- van houden. En ze worden er ook mooier van!

Borstmassage, honing voor  het hart

Het is toch wonderlijk dat onze partner(s) onze borsten vaak meer waarderen dan wijzelf. Daarom is het goed om eens wat extra aandacht te geven aan onze borsten door deze lekker te masseren. De borsten zijn bij vrouwen een verzamelpunt van zenuwuiteinden en energiepunten. Veel lymfklieren verzamelen zich hier en het is belangrijk om deze te masseren, liefde te geven en te ontspannen, zoals alle anderen delen van je lichaam.

Borstmassage en je hormoonbalans

Borstmassage is belangrijk omdat het de afgifte van oestrogenen te bevorderen. Van oestrogenen wordt ook gezegd dat ze de zachte en vrouwelijke processen stimuleren. Het is een puur natuurlijk proces dat je eigenlijk 5 minuten per dag zou moeten doen. Als je wakker wordt, onder de douche met een lekkere douchelotion, of met wat heerlijke olie daarna. Geef jezelf of je partner daarom een borstmassage met veel liefde en aandacht. Sommige vrouwen beweren dat je borsten hierdoor steviger en voller worden, wat niet ondenkbaar is door de stimulatie en alle liefde die er naartoe gaat!

Erotische borstmassage

Ook staan je borsten direct in contact met je vagina, dus wanneer je borsten worden gestimuleerd wordt hetzelfde deel van je hersenen actief als bij vaginale stimulatie. Het is dus ook een erogene zone die zeker niet vergeten mag worden!

Hier alvast een paar simpele zaken waar je rekening mee kunt houden om van een gewone borstmassage een sensuele ervaring te maken:

1. Zorg voor een prettige ruimte  
Een omgeving die rustig is en lekker ruikt stimuleert de overgave.

2. Denk aan verlichting
Natuurlijk is mooi romantisch (kaars)licht een fijne stemmingmaker.

3. Massageolie
Een absolute must. Neem een goede lekker ruikende olie die ook nog eens zeer verzorgend is. Wij zweren bij de een zinnenprikkelende massageolie van Mail & Female.

4. Aankleding en muziek
Veel mensen hebben ook een speciale verbinding met soorten muziek. Kies je ‘playlist’ die hoort bij het moment en wat altijd heel goed werkt is sexy kleding. Tip: je borsten de vrijheid geven in een Sein Nu Beha van Love from Holland!

Dan blijft maar een ding over en dat is: GENIET en geef je over aan een heerlijke borstmassage.

Borstmassage en lingerie

Comment Section

0 reacties op “Borstmassage want “Love your boobies!”

Plaats een reactie


*


hanni jagtman
“Verbeter de wereld, begin bij jezelf”. Hanni Jagtman is oprichtster van Mail & Female in 1988. Al vanaf heel klein meisje was ze zich bewust van de dubbele boodschap over liefde en seks. Haar Katholieke school stond middenin een sfeervolle hoerenbuurt en terwijl de nonnen de Heilige maagd Maria ten voorbeeld stelden was de werkelijkheid heel anders. “Thuis waren begrippen over liefde en seks ook een bron van verwarring, vooral voor de meisjes…! Natuurlijk heb ik ook altijd gedacht dat ik alleen stond in een wereld die ik niet begreep. Totdat ik Ellen ontmoette met wie ik mijn zorgen, onbegrip, passies en verdriet kon delen. Als politiek activiste koos ik voor een beroep als opbouwwerkster om vervolgens op een mooie dag te ontdekken dat vrouwen aan de andere kant van de oceaan op een positieve manier actief opkwamen voor haar seksualiteit. Dat was een ontdekking van formaat en binnen een jaar had ik samen met Ellen Mail & Female in de wereld gezet. Als wereldverbeteraar kon ik door en voor Mail & Female eindelijk aan mijn eigen wereld beginnen. Met als liefdevolle basis mijn solidaire man en ons kind, aan de mooiste opdracht: ‘de wereld verbeteren’. De Love Academy is er voor iedereen zodat je weet dat je nooit alleen staat in je onzekere zoektocht rond de thema’s Love & Sex…”