Borstmassage want
25 maart 2020 
2 min. leestijd

Borstmassage want "Love your boobies!"

Ja! borstmassage moet, want wie houdt er niet van boobies? Tja, behalve facebook e.c. moeten we toch helaas hand in eigen boezem steken… Zijn wij niet zelf de criticasters, ontkenners en zelfhaters van deze prachtige gift of nature?

Vanaf nu niet meer; afgelopen dames! We gaan van ze houden. Zie het lieve filmpje van Froukje en doe het maar. Je zult zien je gaat er vanzelf -meer en meer- van houden. En ze worden er ook mooier van!

Borstmassage, honing voor  het hart

Het is toch wonderlijk dat onze partner(s) onze borsten vaak meer waarderen dan wijzelf. Daarom is het goed om eens wat extra aandacht te geven aan onze borsten door deze lekker te masseren. De borsten zijn bij vrouwen een verzamelpunt van zenuwuiteinden en energiepunten. Veel lymfklieren verzamelen zich hier en het is belangrijk om deze te masseren, liefde te geven en te ontspannen, zoals alle anderen delen van je lichaam.

Borstmassage en je hormoonbalans

Borstmassage is belangrijk omdat het de afgifte van oestrogenen te bevorderen. Van oestrogenen wordt ook gezegd dat ze de zachte en vrouwelijke processen stimuleren. Het is een puur natuurlijk proces dat je eigenlijk 5 minuten per dag zou moeten doen. Als je wakker wordt, onder de douche met een lekkere douchelotion, of met wat heerlijke olie daarna. Geef jezelf of je partner daarom een borstmassage met veel liefde en aandacht. Sommige vrouwen beweren dat je borsten hierdoor steviger en voller worden, wat niet ondenkbaar is door de stimulatie en alle liefde die er naartoe gaat!

Erotische borstmassage

Ook staan je borsten direct in contact met je vagina, dus wanneer je borsten worden gestimuleerd wordt hetzelfde deel van je hersenen actief als bij vaginale stimulatie. Het is dus ook een erogene zone die zeker niet vergeten mag worden!

Hier alvast een paar simpele zaken waar je rekening mee kunt houden om van een gewone borstmassage een sensuele ervaring te maken:

1. Zorg voor een prettige ruimte  
Een omgeving die rustig is en lekker ruikt stimuleert de overgave.

2. Denk aan verlichting
Natuurlijk is mooi romantisch (kaars)licht een fijne stemmingmaker.

3. Massageolie
Een absolute must. Neem een goede lekker ruikende olie die ook nog eens zeer verzorgend is. Wij zweren bij de een zinnenprikkelende massageolie van Mail & Female.

4. Aankleding en muziek
Veel mensen hebben ook een speciale verbinding met soorten muziek. Kies je ‘playlist’ die hoort bij het moment en wat altijd heel goed werkt is sexy kleding. Tip: je borsten de vrijheid geven in een Sein Nu Beha van Love from Holland!

Dan blijft maar een ding over en dat is: GENIET en geef je over aan een heerlijke borstmassage.

Borstmassage en lingerie

Over de schrijver
Reactie plaatsen