Erotische Massage
17 mei 2021 

Erotische Massage

De kunst van aanraken en verleiden, van liefkozen en van prikkelen kan elke minnaar leren met wat liefde, geduld en natuurlijk onze praktische tips! Voor meer creativiteit in jullie seksleven is het geven en ontvangen van een erotische massage een effectieve, maar vooral ook heerlijke oefening.

Geniet en laat genieten!

Normaliter zijn jij en je partner actief tijdens seks en is er van beide kanten inspanning. De erotische massage echter is juist bedoeld om degene die gemasseerd wordt helemaal te laten ontspannen, zodat er volledige overgave kan ontstaan…

Een erotische massage is niet zozeer een gewone massage met `happy end’  of alleen maar het masseren van de geslachtsorganen.

Bij een erotische massage wordt energie opgewekt die, door massage en diepe ademhaling, door het lichaam wordt verspreid. Hiermee leer je je orgasme uitstellen, geniet je intenser van elkaar en kan een orgasme vele malen heftiger zijn. Uiteindelijk kan dan naar gelieve het full body orgasme ervaren worden, waarbij je het orgasme niet alleen voelt in je geslachtsorganen, maar het genot door heel je lijf zindert.

Een erotische massage begin je altijd met een ontspanningsmassage. Om alle stappen in het proces te leren kennen kan je het super praktische boek Erotische Massage van Kenneth Ray Stubbs aanschaffen. In dit boek vind je meer dan 100 illustraties die je bij de hand nemen.

Relatie benefits; erotische massage is een cadeau voor beiden

Het geven en ontvangen van massages in een relatie is een teken van respect en waardering. De belangrijkste ingrediënten zijn namelijk liefde en aandacht. Een bijzondere erotische massage is een Yoni of Lingam massage. Hier staan de geslachtsdelen centraal. Besteed ook zorg aan de voorbereiding. Een mooie massageolie is belangrijk evenals een warme, intieme sfeer waarin de erotiek goed tot haar recht komt.

Het is belangrijk dat jullie afspreken dat er geen seks verwacht wordt na het geven of ontvangen van een erotische massage.

Wanneer jullie wel seks willen kan dat natuurlijk! Door de erotische massage zijn jullie in de mood om samen de sensuele en ontspannende ervaring te delen. Maar dat hoeft dus niet perse seks te zijn. Het kan juist als heel fijn worden ervaren wanneer er helemaal niets van je verwacht wordt wanneer je gemasseerd wordt, dan kun je juist al je gevoelens de vrije loop laten zonder dat er een ‘eind’ of ‘doel’ in zicht is.

NB jullie hoeven ook niet perse liefdespartners te zijn. Je kan ook een erotische massage van een professional ontvangen.

Yoni massage

Bij de Yoni massage staat de vulva en vagina centraal. Het is voor een vrouw een heerlijke ervaring. We hebben het hier niet over vingeren maar over een massage waar het hele lichaam in betrokken wordt. Het doel van een Yoni massage is niet een orgasme maar een ervaring van genot & overgave.

Geef je partner alle tijd om alle lagen van ontspanning en genot door te gaan, waardoor ze zich voor jou kan openen. De controle loslaten en je lichaam totaal in de handen van degene die je masseert overgeven is een daad van vertrouwen en is dus niet altijd makkelijk voor degene die gemasseerd wordt.

Meer informatie vind je onder het hoofdstuk Yoni Massage. Voor de workshop klik hier!

Lingam massage

Lingam = penis en betekent in het Sanskriet wand of light, en zo moet je zijn pik ook zien, voelen en masseren. Deze oosterse massage techniek is gericht op het verhogen van de seksuele energie van de man. Ook bij deze bijzondere erotische lingam massage gaat het niet om het klaarkomen. Spreek van te voren af of jullie dit al dan niet willen. Het is een volledige body massage met de pik in focus. Meer over de technieken hierover vind je onder het hoofdstuk Lingam Massage.

 

Om een workshop bij ons te volgen KLIK HIER! 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down