Workshop Aftrekken & Lingam massage
17 mei 2021 

Workshop Aftrekken & Lingam massage

Aftrekken kan natuurlijk ook gewoon leuk & lekker zijn.  Een erotische Lingam massage geven & ontvangen is echter exquise… In de workshop van de Love Academy leer je beide technieken.

Deel I en II van de workshop aftrekken voor & door vrouwen

Aftrekken doet hij al vanaf dat hij een klein jongetje is. Hij heeft daar zo zijn eigen manier voor ontwikkeld, die hij zelf het lekkerst – en vaak het snelst!- vindt. Waarschijnlijk is jouw ervaring vooral dat je er een lamme arm aan overhoudt…
In onze workshop Aftrekken voor & Lingam Massage, leren we hoe we die snelle trek met plezier en ontspannen kunnen doen en we leren hoe we hem een hoger seksgenot kunnen geven met een: erotische lingam massage.

Deze Oosterse Liefdestechniek, is echt anders dan aftrekken, maar de lingam  -Sanskriet voor Paal van Licht-  (=penis) staat centraal. Bij een erotische massage wordt seksuele energie opgewekt die door deze massage door het lichaam wordt verspreid. Hiermee leer je ook dat je je orgasme kunt sturen en uitstellen. Een erotische massage is een groot genot voor beiden: gever en ontvanger. Hier lees je meer over de Yoni Massage, oftewel vulva & vagina. Het zal jullie relatie verdiepen en jullie seksbeleving intenser maken.

snel aftrekken 2 200xOntdek en vraag of hij jouw aanpak fijn vindt of dat het steviger/zachter kan. We hebben al opgemerkt dat hij het zelf het allerbeste kan. Doe iets speciaals en verrassends: doe bijvoorbeeld rode nagellak op, of doe iets anders aan dan gewoonlijk! Zorg in ieder geval voor een goed glijmiddel op siliconenbasis.

 

madeleine met plant250x

 

Ook een workshop van Madeleine meemaken? 

 

 

Madeleine: sekspert van de Love Academy

Stel hieronder je vragen over deze workshop. We vinden het ook leuk als je hier je ervaring met de workshop deelt:-)

 

Over de schrijver
Paul Dree
Door

Paul Dree

op 14 February 2017

Hoi Madeleine, Ik ben een 39 jarige nederlandse man uit Alkmaar. Ik stel mezelf graag beschikbaar als model voor de aftrek cursus. Het lijkt me leuk en heel spannend. En misschien is het een leuk idee voor de cursus? Ik wil best onherkenbaar en misschien zelfs wel achter een schot met een gat erin (een soort van glory hole idee) bij de cursus mijn pik ter beschikking stellen. De cursisten hoeven mij dan verder niet te zien. Ik hoor graag van u of u dit een leuk idee vind en mij zou kunnen gebruiken voor de cursus. Mvrgr, Paul Dree

hanni jagtman
Door

hanni jagtman

op 15 February 2017

Hallo Paul, bedankt voor je aanbieding. We krijgen nogal eens zo'n aanbieding van vrijwilligers maar we doen het liever zonder want een echte man leidt maar af:-) Groet hanni

Dennis
Door

Dennis

op 15 February 2017

En de 2de vrijwilliger biedt zich aan

Anne
Door

Anne

op 25 June 2017

Ik heb genoten van de workshop! Erg leuk en leerzaam: optrekken in plaats van aftrekken, je moet het even weten :-)). Direct met manlief geoefend en ook hij is fan!

Mamsa
Door

Mamsa

op 11 February 2021

Nou super bedankt! Eindelijk na 54 jaar weet ik wat de gevoelige delen zijn en wat een man lekker vindt. Gewoon hoe t moet, super fijn en ik ga t nu op mijn man uitproberen ;-)

Mmmmm
Door

Mmmmm

op 24 February 2021

Vond het een geweldige workshop!!! Raad hem iedereen aan! Nog even een vraagje over het zaakje onder de pik... Heb je daar nog tips voor hoe je dit het beste kunt behandelen;-)

Wieke
Door

Wieke

op 22 May 2021

Bedankt voor de leuke workshop! Ik vond het heel leerzaam. Ik kan alleen maar 8 foto’s van de 12 technieken zien op bovenstaande pagina? Ik kijk de technieken graag nog eens terug.

Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down