Verwen de penis met een lingam massage
20 oktober 2022 
7 min. leestijd

Verwen de penis met een lingam massage

Een sensuele en kundige penis massage geven waar je partner van zindert van genot, wie wil dat nou niet in het repertoire hebben? Een lingam massage is een fantastische ervaring voor zowel ontvanger als gever, vol technieken die vele (seks)levens positief hebben veranderd! In deze blog lees je alles over penis massage.

Misschien vraag je je wel af: wat is een lingam massage en waar komt de term vandaan? Lingam betekent ‘paal van licht’  in het Sanskriet. Dit woord vindt zijn wortels in de oude tantra geschriften.

Bij aftrekken is het de intentie om iemand zo snel mogelijk naar een hoogtepunt te brengen. Een lingam massage is echter een uitgebreide massage van de penis. Deze technieken komen uit Taoïstische en tantrische bronnen die ervanuit gaan dat seksuele energie, levensenergie is. Dit betekent dat deze energie opgewekt en vermeerderd kan worden, niet alleen voor genot maar ook voor het welzijn van heel je wezen! Dit is een boodschap waar wij helemaal achter staan.

Er is een verschil tussen een therapeutische tantrische en een erotische tantrische lingam massage. Bij de eerste gaat het niet over seks of erotiek, maar over het deblokkeren van gestagneerde energie. Hier is seksualiteit en de penis onderdeel van de gehele tantrische massage. Bij een erotische penismassage gaat het expliciet over genot, erotiek en seksualiteit.

lingam massage

Penis massage: een full body experience

De seksuele energie die wordt opgewekt met de massage van de penis worden verspreid over heel het lichaam en zo wordt ook het genot en de levensenergie overal gevoeld... Meestal is het zo dat mannen en mensen met een penis de seksuele energie heel erg in de penis en het bekkenbodemgebied gecentreerd houden. Hierdoor is dit ook een plek waar veel spanning is en stagnatie van de seksuele energie. Het ‘piekorgasme’ is hier het resultaat van, wat vaak snel, kort en hevig is. Daarna is het voorbij met de pret…

Wat gebeurt er wanneer die seksuele energie overal wordt verspreid en ervaren? Dit stelt ze in staat om een full body orgasme te krijgen. Ervaren taoïstische en tantrische beoefenaars kunnen zelfs klaarkomen zonder ejaculatie.. En dus meerdere orgasmes na elkaar hebben, net zoals mensen met een vagina. Bovendien zal het orgasme en de ejaculatie ook anders zijn, bij een goede penis massage, namelijk veel langer en in golven.

In 8 stappen geef jij een fantastische piemel massage:

  1. De voorbereiding
  2. Intentie en verbinding
  3. Ademhaling en voelen
  4. Erotische massage
  5. Het eerste contact
  6. De lingam massage
  7. Taoïstische technieken toepassen
  8. Afbouwen

1. De voorbereiding op de penismassage

Voordat je aan de lingam massage begint, tref je je voorbereidingen. Zorg ervoor dat de ruimte goed op temperatuur is en je alle probs bij de hand hebt die je nodig hebt. De belangrijkste daarvan zijn glijmiddel en massageolie. De massageolie is voor de lichaamsmassage en het glijmiddel voor de penis massage. Wij raden een siliconen glijmiddel aan, want deze blijft lekker lang glad!

2. Intentie & verbinding

Dit is niet zomaar snel aftrekwerk. Om je lief echt een andere ervaring te geven is het daarom van belang dat je de intentie van de massage duidelijk maakt. Wat willen jullie beide van deze massage? Bij een piemel massage werk je niet direct naar een climax toe, maar is je intentie om genot, ontspanning en gevoeligheid op te wekken. Vertel je partner daarom dat er niets wordt terugverwacht en deze massage echt alleen voor hem is en er niets verwacht wordt; ook geen tegenprestatie of seks. Dit zorgt ervoor dat je lief helemaal kan ontvangen en ontspannen.

3. Ademhaling & voelen

Nodig je partner uit om diep adem te halen naar de buik toe. Je kunt helpen door een hand op de buik te leggen en te vragen of hij hier naartoe ademhaalt. Wanneer je diep gaat ademhalen, ontspan je meer en kun je meer gevoel toelaten. Dit is de basis van alle heerlijke technieken die jij gaat toepassen!

4. Erotische massage

Voordat je op zijn paal van licht duikt, begin je met een erotische ontspanningsmassage. Dit betekent niet dat je alle knopen uit zijn rug hoeft weg te werken, maar het is belangrijk dat je hem overal hebt aangeraakt. Laat je partner op de buik liggen en begin met het masseren van de rug, benen en voeten. Inspiratie nodig? Wij hebben de belangrijkste technieken voor erotische massage voor je op een rijtje gezet. Masseer, streel en gebruik je hele lichaam als massage-instrument. Vraag je lief dan om te draaien en ga verder met de voorkant van het lichaam. Let erop dat je de penis nog niet direct aanraakt!

5. First contact

Nu is het tijd om de penis te betrekken bij het masseren. Bouw het rustig op. Neem rijkelijk glijmiddel in de hand en warm deze op tussen je handen. Vervolgens leg je één hand op het hart en één hand als een kommetje over de penis. Hiermee maak je contact tussen het hart en de penis, dit is heel belangrijk!

6. Lingam massage

Met een liefdevolle en stevige aanraking bouw je rustig de lingam massage op. Je begint met het strijken van de penis naar het hele lichaam. Als wijzer van de klok gebruik je de (slappe) penis en strijk je op elk uur van de klok de penis in de rondte. Let op: dit kan alleen als deze nog slap is, anders is de massage vroegtijdig klaar!

7. Penis massage en taoïstische technieken

Idealiter combineer je het masseren van de penis met technieken uit het taoïsme. Hieronder delen we een fragment uit onze online workshop, waarin de techniek ‘sinaasappelpers’ wordt uitgelegd door onze sexpert Madeleine. In onze workshop over aftrekken en lingam massage delen we 12 uitgebreide technieken met je, zodat je nog meer leert over hoe je een lingam massage inleidt, opbouwt en eindigt. Ook leer je in de workshop naast deze technieken ook hoe je iemand snel en lekker aftrekt.

8. Afbouw van de massage

Ook de penis heeft verlatingsangst. Haal daarom na het masseren nooit zomaar je handen van hem af, maar blijf in verbinding nadat de lingam massage voorbij is. Het einde is ofwel na de climax, of jullie kunnen ervoor kiezen om geen ejaculatie te hebben en de opgebouwde seksuele energie te verspreiden over heel het lichaam.

Het krijgen van een penis massage is heel intieme, geile en mooie ervaring. Vaak ervaren mannen en mensen met een penis veel prestatiedruk als het aankomt op seks. Juist door totale overgave aan deze massage kunnen heel veel deuren zich openen, in gevoel en orgasitische vermogens.

Een lingam massage is een fantastische manier om meer verdieping en controle over je seksualiteit te krijgen. Doordat je in een ontspannen context meer sensaties in de piemel kunt voelen, zul je bekender worden met de sensaties in je penis, je seksuele energie en hoe deze te sturen. Dit kan goed helpen bij vroegtijdige ejaculatie of erectiestoornissen, maar ook bij het cultiveren van meer gevoel in de penis en meer hartstocht in je seksuele leven.

“Een lingam massage stimuleert de verbinding, waardering en liefde tussen jou en je partner.”

Ook is het masseren van de penis een mooie oefening in de relatie van geven & ontvangen. Probeer dan ook de massage te geven zonder direct iets terug te verwachten. Dit is namelijk helemaal voor de ontvanger, zonder tegenprestatie. Een ander moment kunnen de rollen van gever en ontvanger weer worden omgedraaid, bijvoorbeeld met een yoni massage.

Het hebben van kennis over de genotspunten van de penis, taoïstische massagetechnieken en de uiterlijke en innerlijke ingrediënten om iemand in extase te brengen, geeft je zelfvertrouwen en plezier. Door al deze kennis en kunde ontwikkel je je op seksueel vlak. We horen vaak dat dit zelfvertrouwen en plezier in bed positief stimuleert! Hoe voelt het om hem in een handomdraai in genot en extase te brengen en te weten wat je volgende stap is...?

Bovenal gaat het bij het masseren van de penis om experimenteren en spelen. Nieuwe dingen ontdekken en er ook samen om kunnen lachen wanneer het “mis” gaat. Door meer tools in je seksuele leven te hebben, verrijk en verbreed je jouw seksuele spectrum en wordt het speelveld spannender, groter, rijker en genotzaliger! Wacht dus niet langer en verdiep je vandaag nog verder in penis massage!

Over de schrijver
Paul Dree
Door

Paul Dree

op 14 Feb 2017

Hoi Madeleine, Ik ben een 39 jarige nederlandse man uit Alkmaar. Ik stel mezelf graag beschikbaar als model voor de aftrek cursus. Het lijkt me leuk en heel spannend. En misschien is het een leuk idee voor de cursus? Ik wil best onherkenbaar en misschien zelfs wel achter een schot met een gat erin (een soort van glory hole idee) bij de cursus mijn pik ter beschikking stellen. De cursisten hoeven mij dan verder niet te zien. Ik hoor graag van u of u dit een leuk idee vind en mij zou kunnen gebruiken voor de cursus. Mvrgr, Paul Dree

hanni jagtman
Door

hanni jagtman

op 15 Feb 2017

Hallo Paul, bedankt voor je aanbieding. We krijgen nogal eens zo'n aanbieding van vrijwilligers maar we doen het liever zonder want een echte man leidt maar af:-) Groet hanni

Dennis
Door

Dennis

op 15 Feb 2017

En de 2de vrijwilliger biedt zich aan

Anne
Door

Anne

op 25 Jun 2017

Ik heb genoten van de workshop! Erg leuk en leerzaam: optrekken in plaats van aftrekken, je moet het even weten :-)). Direct met manlief geoefend en ook hij is fan!

Mamsa
Door

Mamsa

op 11 Feb 2021

Nou super bedankt! Eindelijk na 54 jaar weet ik wat de gevoelige delen zijn en wat een man lekker vindt. Gewoon hoe t moet, super fijn en ik ga t nu op mijn man uitproberen ;-)

Mmmmm
Door

Mmmmm

op 24 Feb 2021

Vond het een geweldige workshop!!! Raad hem iedereen aan! Nog even een vraagje over het zaakje onder de pik... Heb je daar nog tips voor hoe je dit het beste kunt behandelen;-)

Wieke
Door

Wieke

op 22 May 2021

Bedankt voor de leuke workshop! Ik vond het heel leerzaam. Ik kan alleen maar 8 foto’s van de 12 technieken zien op bovenstaande pagina? Ik kijk de technieken graag nog eens terug.

Reactie plaatsen