Workshop Aftrekken & Lingam massage
17 mei 2021 
3 min. leestijd

Workshop Aftrekken & Lingam massage

Aftrekken & Lingam Massage

Een sensuele en kundige penis massage geven waar je partner van zindert van genot, wie wil dat nou niet in het repertoire hebben? Het is een fantastische ervaring voor zowel ontvanger als gever, technieken die veel sekslevens positief hebben veranderd!

In de ‘Aftrekken & Lingam Massage’ van de Love Academy leer je naast de technieken van de penis massage, ook hoe je iemand snel en lekker aftrekt. Aftrekken doet hij al vanaf dat hij een klein jongetje is. Hij heeft daar zo zijn eigen manier voor ontwikkeld, die hij zelf het lekkerst - en vaak het snelst! - vindt. Waarschijnlijk is jouw ervaring vooral dat je er een lamme arm aan overhoudt... In onze workshop Aftrekken & Lingam Massage, leren we hoe we die snelle trek met plezier en ontspannen kunnen bevredigen.

Lingam Massage

Lingam betekent ‘Paal van Licht’  in het Sanskriet en vindt zijn wortels in de oude tantra geschriften. Deze technieken komen uit Taoistische en Tantrische bronnen die er vanuit gaan dat seksuele energie, levensenergie is. Dit betekent dat deze energie opgewekt en vermeerderd kan worden, niet alleen voor genot maar ook voor het welzijn van heel je wezen! Een boodschap waar wij helemaal achter staan.

De seksuele energie die wordt opgewekt met deze massage technieken van de penis worden verspreid over heel het lichaam, en zo wordt ook het genot overal gevoeld... Meestal is het zo dat mannen en mensen met een penis de seksuele energie heel erg in de pik en het bekkenbodemgebied gecentreerd houden. Het ‘piekorgasme’ is hier het resultaat van, wat vaak snel, kort en hevig is.

Wat gebeurt er wanneer die energie overal wordt verspreid en ervaren? Dit stelt ze in staat om een full body orgasme te krijgen. Het orgasme en de ejaculatie zal ook anders zijn, veel langer en in golven. Ervaren taoistische en tantrische beoefenaars kunnen zelfs klaarkomen zonder ejaculatie.. En dus meerdere orgasmes na elkaar hebben, net zoals mensen met een vagina.

Meer connectie & liefde

Het krijgen van een Lingam Massage is heel intieme, geile en mooie ervaring. Vaak ervaren mannen en mensen met een penis veel prestatiedruk als het aankomt op seks. Juist door totale overgave aan deze massage kunnen heel veel deuren zich openen, in gevoel en orgasitische vermogens.

Ook is het een oefening in de relatie van geven & ontvangen. Probeer dan ook de massage te geven zonder direct iets terug te verwachten, dit is helemaal voor de ontvanger, zonder tegenprestatie. Een ander moment kunnen de rollen van gever & ontvanger weer worden omgedraaid, bv met Vingeren & Yoni Massage. 

Dit stimuleert de verbinding, waardering en liefde tussen jou en je partner.

Zelfvertrouwen en Kunde 

Het hebben van kennis over de genotspunten van de penis, taostische massage technieken en de uiterlijke en innerlijke ingredienten om iemand in extase te brengen geeft je zelfvertrouwen en plezier. Door al deze kennis en kunde ontwikkel je je op seksueel vlak. We horen vaak dat dit zelfvertrouwen en plezier in bed positief stimuleert! Hoe voelt het om hem in een handomdraai in genot en extase te brengen en te weten wat je volgende stap is..?

Bovenal gaat het om experimenteren en spelen. Nieuwe dingen ontdekken en er ook samen om kunnen lachen wanneer het “mis” gaat. Door meer tools in je seksuele leven te hebben, verrijk en verbreed je jouw seksuele spectrum en wordt het speelveld spannender, groter, rijker en genotzaliger!

De Lingam massage begint meestal met een liefdevolle ontspanningsmassage van het hele lichaam. Lees bij Erotische Massage welke technieken je daarvoor kunt gebruiken. Gebruik altijd een heerlijke rijke massage olie. Voor de Lingam gebruik je een glijmiddel die lekker lang glad blijft.


Juicer

In onze workshop 'Aftrekken & Lingam Massage' delen we 12 technieken met je, hoe je een Lingam Massage inleidt, opbouwt en eindigt.

Hieronder delen we een fragment uit onze online video workshop waarin de techniek ‘sinaasappelpers’ wordt uitgelegd door onze sexpert Madeleine.

Over de schrijver
Paul Dree
Door

Paul Dree

op 14 Feb 2017

Hoi Madeleine, Ik ben een 39 jarige nederlandse man uit Alkmaar. Ik stel mezelf graag beschikbaar als model voor de aftrek cursus. Het lijkt me leuk en heel spannend. En misschien is het een leuk idee voor de cursus? Ik wil best onherkenbaar en misschien zelfs wel achter een schot met een gat erin (een soort van glory hole idee) bij de cursus mijn pik ter beschikking stellen. De cursisten hoeven mij dan verder niet te zien. Ik hoor graag van u of u dit een leuk idee vind en mij zou kunnen gebruiken voor de cursus. Mvrgr, Paul Dree

hanni jagtman
Door

hanni jagtman

op 15 Feb 2017

Hallo Paul, bedankt voor je aanbieding. We krijgen nogal eens zo'n aanbieding van vrijwilligers maar we doen het liever zonder want een echte man leidt maar af:-) Groet hanni

Dennis
Door

Dennis

op 15 Feb 2017

En de 2de vrijwilliger biedt zich aan

Anne
Door

Anne

op 25 Jun 2017

Ik heb genoten van de workshop! Erg leuk en leerzaam: optrekken in plaats van aftrekken, je moet het even weten :-)). Direct met manlief geoefend en ook hij is fan!

Mamsa
Door

Mamsa

op 11 Feb 2021

Nou super bedankt! Eindelijk na 54 jaar weet ik wat de gevoelige delen zijn en wat een man lekker vindt. Gewoon hoe t moet, super fijn en ik ga t nu op mijn man uitproberen ;-)

Mmmmm
Door

Mmmmm

op 24 Feb 2021

Vond het een geweldige workshop!!! Raad hem iedereen aan! Nog even een vraagje over het zaakje onder de pik... Heb je daar nog tips voor hoe je dit het beste kunt behandelen;-)

Ruud
Door

Ruud

op 29 Apr 2022

Je mag het op mij uitproberen, als je dat zou willen

Wieke
Door

Wieke

op 22 May 2021

Bedankt voor de leuke workshop! Ik vond het heel leerzaam. Ik kan alleen maar 8 foto’s van de 12 technieken zien op bovenstaande pagina? Ik kijk de technieken graag nog eens terug.

Ruud
Door

Ruud

op 29 Apr 2022

Mocht je het vaker willen doen dan wil ik graag als test persoon behulpzaam zijn.

Reactie plaatsen