Verwen de penis met een lingam massage
20 oktober 2022 
5 min. leestijd

Verwen de penis met een lingam massage

Een sensuele en kundige penis massage geven waarvan je partner zindert van genot...? Wie wil dat nou niet in het repertoire hebben! Een lingam (penis) massage is een fantastische ervaring voor zowel ontvanger als gever. Deze heerlijke technieken hebben vele (seks)levens positief veranderd. Lees In deze blog alles over deze bijzondere penis massage.

Wat is een lingam massage?

Misschien vraag je je wel af: wat is een lingam massage en waar komt de term vandaan? Lingam betekent ‘paal van licht’  in het Sanskriet. Deze benaming en betekenis wordt in oude tantra geschriften gevonden.

Bij aftrekken is het de intentie om iemand zo snel mogelijk naar een hoogtepunt te brengen. Een lingam massage is echter een uitgebreide massage van de penis. Onze technieken komen uit Taoïstische en tantrische bronnen die ervanuit gaan dat seksuele energie, levensenergie is. Dit betekent dat energie opgewekt en vermeerderd kan worden, niet alleen voor genot maar voor het welzijn van heel je wezen. Dit stelt ons in staat meer liefde en respect voor het lichaam te ervaren.  Dit is een boodschap waar wij helemaal achter staan.

Er is een verschil tussen een therapeutische tantrische en een erotische tantrische lingam massage. Bij de eerste gaat het niet over seksuele opwinding of erotiek, maar over het deblokkeren van gestagneerde energie. Bij een erotische penismassage gaat het expliciet over genot, liefde en seksualiteit.

lingam massage

Penis massage: een full body experience

De seksuele energie die wordt opgewekt met de massage van de penis, wordt levensenergie en spreidt zich groots uit. Hierdoor wordt het genot en de levensenergie over heel het lichaam gevoeld. Meestal is het zo dat mannen - en mensen met een penis-  de seksuele energie voornamelijk in de penis en het bekkenbodemgebied gecentreerd houden. Als gevolg van die concentratie wordt dit een gebied waar veel spanning kan ontstaan, die stagnatie van de seksuele energie veroorzaakt. Een ‘piekorgasme’ is hier het resultaat van; deze is snel, kort en hevig. Daarna is het voorbij met de pret…

Wanneer echter die seksuele energie volledig door het lichaam wordt verspreid, kan een full body orgasme worden ervaren. Zo kunnen ervaren taoïstische en tantrische beoefenaars klaarkomen zonder ejaculatie en daardoor meerdere orgasmes na elkaar hebben; vergelijkbaar met het orgastische vermogen van de vagina. Ook zal na een goede penis massage het orgasme en de ejaculatie langduriger en in golvende bewegingen komen.

Hoe geef je een lingam massage?

In 8 stappen geef jij een fantastische penis massage:

  1. De voorbereiding
  2. Intentie en verbinding
  3. Ademhaling en voelen
  4. Erotische massage
  5. Het eerste contact
  6. De lingam massage
  7. Taoïstische technieken toepassen
  8. Afbouwen

1. De voorbereiding op de penismassage

Voordat je aan de lingam massage begint, tref je je voorbereidingen. Zorg ervoor dat de ruimte goed op temperatuur is en je alle probs bij de hand hebt die je nodig hebt. De belangrijkste daarvan zijn glijmiddel en massageolie. De massageolie is voor een geurige, opwekkende lichaamsmassage en het glijmiddel voor de penismassage. Wij raden een siliconen glijmiddel aan, want deze blijft lekker lang glad en kun je bovendien ook als body massagegel gebruiken.

2. Intentie & verbinding

Dit is niet zomaar snel aftrekwerk. Om je lief echt een andere ervaring te geven is het daarom van belang dat je de intentie van de massage duidelijk maakt. Wat willen jullie beide van deze massage? Bij een piemel massage werk je niet direct naar een climax toe, maar is je intentie om genot, ontspanning en gevoeligheid op te wekken. Vertel je partner daarom dat er niets wordt terugverwacht en deze massage echt alleen voor hem is. Dit zorgt ervoor dat je lief helemaal kan ontvangen en ontspannen.

3. Ademhaling & voelen

Nodig je partner uit om diep adem te halen naar de buik toe. Je kunt helpen door een hand op de buik te leggen en te vragen of hij hier naartoe ademhaalt. Wanneer je diep gaat ademhalen, ontspan je meer en kun je meer gevoel toelaten. Dit is de basis van alle heerlijke technieken die jij gaat toepassen!

4. Erotische massage

Voordat je op zijn paal van licht duikt, begin je met een erotische ontspanningsmassage. Dit betekent niet dat je alle knopen uit zijn rug hoeft weg te werken, maar het is belangrijk dat je hem overal hebt aangeraakt. Laat je partner op de buik liggen en begin met het masseren van de rug, benen en voeten. Inspiratie nodig? Wij hebben de belangrijkste technieken voor erotische massage voor je op een rijtje gezet. Masseer, streel en gebruik je hele lichaam als massage-instrument. Vraag je lief dan om te draaien en ga verder met de voorkant van het lichaam. Let erop dat je de penis er nog even buiten laat:-)

5. First contact

Nu is het tijd om de penis te betrekken bij het masseren. Bouw het rustig op. Neem rijkelijk glijmiddel in de hand en warm deze op tussen je handen. Vervolgens leg je één hand op het hart en één hand als een kommetje over de penis. Hiermee maak je contact tussen het hart en de penis, dit is heel belangrijk!

6. Lingam massage

Met een liefdevolle en stevige aanraking bouw je rustig de lingam massage op. Je begint met het strijken van de penis naar het hele lichaam. Als wijzer van de klok gebruik je de (slappe) penis en strijk je op elk uur van de klok de penis in het rond. Let op: dit kan alleen als deze nog slap is, anders is de massage vroegtijdig klaar!

7. Penis massage en taoïstische technieken

Idealiter combineer je het masseren van de penis met technieken uit het taoïsme. Hieronder delen we een fragment uit onze online workshop, waarin de techniek ‘sinaasappelpers’ wordt uitgelegd door onze sexpert Madeleine. In onze workshop over aftrekken en lingam massage delen we 12 uitgebreide technieken met je, zodat je nog meer leert over hoe je een lingam massage inleidt, opbouwt en eindigt. Ook leer je in de workshop naast deze technieken ook hoe je iemand snel en lekker aftrekt.

8. Afbouw van de massage

Een penis kent ook het gevoel van verlatingsangst. Haal daarom na het masseren nooit zomaar je handen van hem af, maar blijf in verbinding nadat de lingam massage voorbij is. Het einde is ofwel na de climax, of jullie kunnen ervoor kiezen om geen ejaculatie te hebben en de opgebouwde seksuele energie te verspreiden over heel het lichaam.

Waarom een penismassage?

Het krijgen van een penis massage is heel intieme, geile en mooie ervaring. Vaak ervaren mannen en mensen met een penis veel prestatiedruk als het aankomt op seks. Juist door totale overgave aan deze massage kunnen zij diepe gevoelens van genot en orgastisch vermogens ervaren.

Een lingam massage is een fantastische manier om meer verdieping en controle over je seksualiteit te krijgen. Doordat je in een ontspannen context meer sensaties in je pik kunt voelen, zal je bekender worden met de sensaties in je lichaam, waardoor je je seksuele energie beter kunt sturen. Dit zal je helpen vroegtijdige ejaculatie te voorkomen en erectiestoornissen op te lossen. Bovenal zullen de technieken meer gevoel in de penis cultiveren en meer hartstocht in jullie seksuele leven brengen!

“Een lingam massage stimuleert de verbinding, waardering en liefde tussen jou en je partner.”

Ook is het masseren van de penis een mooie oefening in de relatie van geven & ontvangen. Geef de massage zonder iets terug te verwachten. Ervaar het als een geschenk voor de ontvanger. Door geen tegenprestatie te verlangen, kan deze zich volledig overgeven en ontspannen. Op een ander moment kunnen de rollen van gever en ontvanger worden omgedraaid, bijvoorbeeld met een yoni massage...!

Word een penis massage expert

Kennis hebben over de genotspunten van de penis en de taoïstische massagetechnieken geeft je enorm meer zelfvertrouwen en seksueel plezier. Leer en ontwikkel op je eigen manier de uiterlijke en innerlijke ingrediënten om iemand in extase te brengen,

Met deze kennis en kunde ontwikkel je je op seksueel vlak. Hoewel iedereen anders is en elk mens zelf zal ontdekken wat fijn en lekker voelt, valt er op seksueel gebied ook heel veel te leren. Bovendien is het natuurlijk hartstikke fijn om iemand tot groot genot en in extase te brengen en te weten wat je volgende stappen zijn...!

Maar bovenal gaat het bij het masseren van de penis om experimenteren en spelen. Nieuwe dingen ontdekken en er ook samen om kunnen lachen wanneer het “mis” gaat. Door meer tools in je seksuele leven te hebben, verrijk en verbreed je jouw seksuele spectrum en wordt het speelveld spannender, groter, rijker en genotzaliger! Wacht dus niet langer en verdiep je vandaag nog verder in penis massage!

Over de schrijver
Paul Dree
Door

Paul Dree

op 14 Feb 2017

Hoi Madeleine, Ik ben een 39 jarige nederlandse man uit Alkmaar. Ik stel mezelf graag beschikbaar als model voor de aftrek cursus. Het lijkt me leuk en heel spannend. En misschien is het een leuk idee voor de cursus? Ik wil best onherkenbaar en misschien zelfs wel achter een schot met een gat erin (een soort van glory hole idee) bij de cursus mijn pik ter beschikking stellen. De cursisten hoeven mij dan verder niet te zien. Ik hoor graag van u of u dit een leuk idee vind en mij zou kunnen gebruiken voor de cursus. Mvrgr, Paul Dree

hanni jagtman
Door

hanni jagtman

op 15 Feb 2017

Hallo Paul, bedankt voor je aanbieding. We krijgen nogal eens zo'n aanbieding van vrijwilligers maar we doen het liever zonder want een echte man leidt maar af:-) Groet hanni

Dennis
Door

Dennis

op 15 Feb 2017

En de 2de vrijwilliger biedt zich aan

Anne
Door

Anne

op 25 Jun 2017

Ik heb genoten van de workshop! Erg leuk en leerzaam: optrekken in plaats van aftrekken, je moet het even weten :-)). Direct met manlief geoefend en ook hij is fan!

Mamsa
Door

Mamsa

op 11 Feb 2021

Nou super bedankt! Eindelijk na 54 jaar weet ik wat de gevoelige delen zijn en wat een man lekker vindt. Gewoon hoe t moet, super fijn en ik ga t nu op mijn man uitproberen ;-)

Mmmmm
Door

Mmmmm

op 24 Feb 2021

Vond het een geweldige workshop!!! Raad hem iedereen aan! Nog even een vraagje over het zaakje onder de pik... Heb je daar nog tips voor hoe je dit het beste kunt behandelen;-)

Wieke
Door

Wieke

op 22 May 2021

Bedankt voor de leuke workshop! Ik vond het heel leerzaam. Ik kan alleen maar 8 foto’s van de 12 technieken zien op bovenstaande pagina? Ik kijk de technieken graag nog eens terug.

Albert  Nieuwkerk
Door

Albert Nieuwkerk

op 14 Feb 2023

Een goede avond met Albert ik wil graag een afspraak maken voor een penus massage ik hoor graag van u

Reactie plaatsen