Fijne Yoni spullen om je Vulva & Vagina mee te verwennen
06 maart 2020 
4 min. leestijd

Fijne Yoni spullen om je Vulva & Vagina mee te verwennen

Om je yoni (Sanskriet voor vulva, vagina, eierstokken en baarmoeder) te verwennen zijn er fijne spullen speciaal voor dat doel ontwikkeld. Ook zijn er handige producten die je goed kunt gebruiken om reden van safe sex of om irritaties te voorkomen van de kwetsbare huid in en om je yoni. Een kijkje in het binnenste van de yoni? Kan ook!

Yoni massage producten

Massage-Kaars-MailFemale

massage kaarsen fijn voor yoni massage

Een lekkere massageolie is vanzelfsprekend onontbeerlijk.
Let bij je aankoop op een paar dingen:
 – Olie wordt niet aanbevolen voor de inwendige yoni. Het natuurlijke reiniging systeem van je vagina heeft moeite om olie af te voeren. Het kan dan daardoor een bron van bacteriën worden omdat het de natuurlijke zuurgraad aantast. Dus olie lekker alleen voor de fijne buitenkant: de vulva… (Yoni lesje: vulva= lippen + clitoris-topje. Vagina= alles in je kutje)
 – Wel goed zijn de zogenaamde massagekaarsen. Deze kaarsen hebben als basis wax: bijvoorbeeld avocado en jojoba wax. Hoewel deze olie worden genoemd, is het geen olie maar een was. De was wordt verrijkt met geurige essentiële oliën, waardoor je van dit product op twee manieren geniet: de geur van de verwarmde was en de gesmolten was als massageolie.
 – Koop massageproducten die gemaakt zijn met natuurlijke essences. Alleen van deze essences -etherische oliën- van natuurlijke (biologische) oorsprong hebben effect op al je zintuigen. Goedkope oliën zijn van chemische makelij en ruiken op z’n best lekker maar doen verder niets voor je. In de Mail & Female winkel vind je de juiste spullen.

Glijmiddel & vulva verwen spulletjes

De vulva bestaat uit de lippen en het topje van de clitoris. Glijmiddel is een essentieel product voor alle vormen van seks, bij penetratie en masturbatie maar ook voor elke massage! Voor massage kies je een glijmiddel op siliconen basis. Dit glijmiddel wordt niet opgenomen door de huid of in het lichaam (zoals een glijmiddel op waterbasis). Het blijft als een onzichtbaar laagje op de huid en blijft daardoor heel lang glad. Perfect voor alle body massages; voor binnen en buiten het lichaam. Andere spullen voor meer opwinding zijn de gels en oliën die heel geconcentreerde stoffen bevatten die een direct effect hebben op de doorbloeding van de clitoris. Dat veroorzaakt het fijne prikkelende effect waarmee je de opwinding stimuleert.  Bij Mail & Female verkopen we alleen producten die geen nadelig effect kunnen hebben én heel effectief zijn!

Glazen dildo’s & speculum

Je kan je baarmoedermond zien als je je yoni opent met een speculum ook wel ‘eendenbek’ genoemd. Bij Mail & Female kan je een eenvoudige of een professionele speculum kopen.
Glazen dildo [klein]Ook leuk -of leuker- is een glazen dildo. Deze vergroot ook enigszins dus kan je nog preciezer kijken in je binnenste. Je kan met de dildo ook de massage uitvoeren zoals Froukje beschrijft bij de blog over het baarmoedermond orgasme.

Yoni eggs & ben-wa ballen

Oefeningen voor sterke bekkenbodemspieren is een must voor een bevredigend seksleven. Tantra of Yoni eitjes zijn een fantastische hulp om deze spieren; ook wel PC-spieren of liefdesspieren genoemd, te trainen. Lees meer over bekkenbodemspier-oefeningen en alle balletjes en eitjes op de Mail & Female site.

Boeken over de vrouwelijke seksualiteit

We noemen hier twee titels van boeken die je moet lezen om meer te leren over je yoni. Hele mooie toegankelijke boeken waar je gelukkig van wordt 🙂

Saida Desilets: De sensuele vrouw
Mantak Chia: Seksuele geheimen van de vrouw

Last but not least: vibrators!

Je Joue G-Ki vibrator

G-kii de super Yoni verwen vibrator!


De beste uitvinding voor eindeloos yoni genot en plezier:-) Vibrators zijn er voor binnen- en buitengenot; hard, zacht, duur en goedkoop. Neem gerust meer dan één zodat je jezelf altijd weet verrassen. Deze afgebeelde is één van onze favorieten.  G-kii kan je in verschillende standen zetten. Met deze vibrator verwen je je yoni van buiten en van binnen, op die manier waarin je op welk moment zin hebt.

Over de schrijver
Reactie plaatsen