Grenzen verleggen
08 januari 2020 
2 min. leestijd

Grenzen verleggen

Grenzen verleggen staat eigenlijk synoniem voor het maken van keuzes. Of je nu een relatie aangaat een baan kiest of een huis koopt, alles heeft betrekking op het maken van keuzes. In de seks is het niet anders.

Maar in de seks doen we vaak krampachtig. Veel van deze spanning komt voort uit het feit dat we allemaal geconditioneerd zijn over wat we zien als “normale seks”. Maar wat is dat eigenlijk? En wat levert het je op als je je grenzen verlegt? Wat nu als je wilt spelen en experimenteren in de liefde en de seks?

Madonna, hoer, moeder en maagd?!

Hoe kan je je volledig blootgeven als je weet dat alles wat je doet beoordeeld of erger; veroordeeld wordt? Hoe kan je al die vrouwen en Godinnen die in je verborgen zitten loslaten om jezelf te kunnen worden? En net als je denkt dat je het weet en dat je in staat bent gebleken om je aan te passen aan je rol, wordt je verliefd en staat de wereld op z’n kop. Kan je weer opnieuw beginnen! Heerlijk, je zou het niet anders willen. Steeds weer een nieuw stukje jij ontdekken, je horizon vergroten en je grenzen verleggen.
Terwijl je aan de ene kant behoefte hebt aan veiligheid en de zekerheid van grenzen, lijkt het er vooral op dat grenzen ons beperken en kleiner maken dan we zijn.
Daarom moeten we grenzen verleggen en uitbreken om uiteindelijk meer onszelf te kunnen worden. Omdat we vrij willen zijn om lief te hebben wie we willen; te beginnen bij onszelf.

Penisnijd?

Hoeveel meisjes zouden niet veel liever als jongetje ter wereld zijn gekomen? Jongetjes ‘mogen’ immers meer en beleven meer avonturen dan jij met die slome poppen in je roze kamertje. En eenmaal pubermeisje ben je helemaal jarig! De aanranders en verkrachters liggen overal op de loer en pas op; niet met een kort rokje/broekje over straat. Zo ongeveer groeien de meeste van ons op (vergeten wordt gemakshalve dat de meeste verkrachtingen plaatsvinden op voor vrouwen ‘veilige’ plekken als: thuis).

Nee, je bent beter af als jongetje!
Of hé…, wacht even dat laat je toch niet op je zitten? Het is veel te leuk om meisje/vrouw te zijn!

Gender-bender

Maar het is hartstikke leuk en leerzaam om daadwerkelijk van rol te wisselen. En waar kan dat beter dan in en om het bed? Eén van de leukste dingen die hij heeft en jij niet, is een pik. Maar daar heeft Mail & Female toevallig wel een winkel van vol:). Kom dus gerust een leuke pik uitzoeken en beleef de avonturen van een droompersonage die hier aan vast zit. In onze Workshop Aftrekken & Lingam massage vragen we deelneemsters altijd even de piemel voor zich te houden. Dat is hilarisch maar ook heel confronterend; het voelt bijna gelijk machtig… Veel vrouwen nemen direct een andere houding aan, staan trots met hun ding in de aanslag. Je vraagt je af of dat voor hem ook zo is…? Lees ook de blog Queer & Spelen met je Rol.

Grenzen verleggen

Wat is dat en welke mogelijkheden zijn er dan allemaal? Daar willen we het bij de Love Academy graag over hebben. We willen je graag inspireren om je eigen grenzen te onderzoeken en uitdagen deze te overstijgen. Gewoon omdat ieder mens het recht heeft om zichzelf te ontwikkelen om volledig mens te worden. Je seksuele welbevinden is daarin essentieel. Op deze site willen we ook onderwerpen, die niet normaal wordt geacht, normaal bespreken. Misschien voel je je helemaal niet persoonlijk aangesproken maar ben je gewoon nieuwsgierig?

Welkom!

Bij de Love Academy waar je zonder zelfcensuur naar jezelf kan kijken en voelen wat goed is voor jou!

Over de schrijver
Reactie plaatsen