Open je Chakras met Orgasme
22 september 2020 
2 min. leestijd

Open je Chakras met Orgasme

Niet alleen door meditatie kun je je chakra punten openen, een heel goed gereedschap hiervoor is het orgasme! Iedereen voelt dat er een explosie van energie vrij komt wanneer je een hoogtepunt bereikt.

Deze energie kun je gebruiken om je chakra punten te openen en de energie door heel je lichaam te laten stromen om zo een intens full body orgasme te ervaren.

Seksuele smaken van de Chakras

Alle chakras hebben een uniek karakter en corresponderen met een stukje van jezelf. Maar wat hebben de chakras voorn seksueel karakter?

chakra_img-gif

  1. Wortel / Stuitbeen Chakra is dieprood als robijn en bevindt zich aan het uiteinde van de ruggengraat. Dit punt is aards, wild en geeft je een primitief en rauw orgasme.
  1. Sacraal Chakra is oranje. Het bevindt zich bij de onderbuik en geslachtsorganen. Dit punt is het punt van creatie en emoties. Het geeft je een waterval sensueel orgasme.
  1. Zonnevlecht Chakra is krachtig en geel als de zon. Dit orgasme is vurig en intens gepassioneerd.
  1. Hart Chakra orgasme is zacht en subtiel als lucht. Het staat voor liefde en compassie met de kleur groen. Dit orgasme is harmonieus en vol bekoring.
  1. Keel Chakra is blauw en open, staat voor spreken en uiten. Dit orgasme is open, bevrijdend en ruimtelijk.
  1. Derde Oog Chakra orgasme is meditatief en diepzinnig. Gaat voorbij de illusies en opposities. Het stimuleert je visie en fantasie wereld.
  1. Kruin Chakra met de kleur paars is overkoepelend en spiritueel, gaat voorbij aan jezelf. Verbindt je met een groter geheel zodat dit orgasme je oneindig en goddelijk laat voelen!

 Aan de slag!

Kies een Chakra die je wilt openen en mediteer hier 5 minuten op. Richt je aandacht op dit punt en visualiseer de kleur als een gloed stralend van dit punt.

Nu begin je met het strelen van jezelf, dit kan in samenspel zijn tijdens vrijen met je partner of met jezelf. Alleen oefenen heeft het voordeel dat je beter kunt concentreren op jezelf, je lichaam, je sensaties, en ervaring.

illustratie Annabel Huisman


Terwijl je steeds geiler wordt en je seksuele energie opbouwt, ga je met je aandacht naar het Chakra punt. Door je te focussen op een bepaald chakra punt beweeg je de energie van je geslachtsorganen naar een ander punt in je lichaam. Doe het eerst met je gedachten, dus ‘denk’ de energie naar het punt van je focus. Hierdoor laat je de seksuele energie stromen en is het mogelijk om een volledig lichaamsorgasme te ervaren… Ga ondertussen door met jezelf of elkaar te bevredigen. Keer steeds weer terug naar het chakra punt waar je je op focust en stuur je energie daar naartoe.

Wanneer je tot een orgasme komt blijf je de focus houden op het Chakra punt. Laat de energie golven in je lichaam en laat vrijelijk alles komen wat zich aandient. De rest gaat vanzelf… 

Probeer alle chakra punten uit, zodat je de speciale sensaties van elk punt kan ervaren en je chakra’s explosief open gooit met een intens orgasme!

Lees meer:  Boeken;   Seks, Relatie & Techniek  

  

Over de schrijver
naomi
Door

naomi

op 16 Jul 2020

als ik sex heb met mijn vriend dan warmt mijn hele hart op en gaat die sneller kloppen want bekend dat?

hanni jagtman
Door

hanni jagtman

op 14 Dec 2020

Wat heerlijk! Vanuit een anatomisch perspectief gaat je hart sowieso sneller kloppen doordat je fysiek wordt en je opgewonden raakt. Hierdoor neemt de doorbloeding in je geslachstsdelen toe en moet je hart extra hard pompen om je Yoni te voorzien van doorbloeding! Maar de warmte en het gevoel wat je voelt in je hart zegt ook zeker wat over de liefde en je eigen gevoel voor je partner. Het kan heel goed zijn dat je hartchakra opent tijdens het liefdesspel en deze energie gaat groeien en stromen..

Reactie plaatsen