Het vergeten Koninkrijk: Het Baarmoedermond Orgasme
09 juni 2020 
4 min. leestijd

Het vergeten Koninkrijk: Het Baarmoedermond Orgasme

Orgasmen kunnen je transporteren naar een andere staat van bewustzijn. Het bekendste orgasme bij vrouwen is het clitorale orgasme, welke de meeste vrouwen ook het makkelijkste bereiken. Dan is er natuurlijk ook nog het G-zone orgasme waarvan vrouwen van kunnen ejaculeren (ja, dat kunnen wij ook!). Nu is er nog een prachtige plek in de vagina waarvan maar weinig weten welk hemels genot ze je kan geven. Dit is de baarmoedermond.


Verschillende soorten orgasmen

De baarmoedermond kan in het begin minder gevoelig en orgastisch zijn dan de clitoris maar wanneer je haar ontcijfert gaat er een wereld voor je open.

De clitorale en G-spot orgasmen worden opgewekt door samentrekking van het bekkengebied en stimuleren de pudenus-zenuw. Dit is een zenuw die langs je ruggengraat naar je hersenen loopt. Baarmoederhals orgasmen ontstaan door de hypo-gastric and vagus zenuwen te stimuleren. Het genot en na-effect van dit orgasme kan nog dagen voelbaar zijn.

Er loopt dus maar 1 zenuw naar de hersenen bij clitorale en G-spot orgasmen, terwijl bij het baarmoederhals orgasme er 3 verschillende zenuwen geactiveerd worden.

Dit kan verklaren waarom het zo’n enorme intensiteit veroorzaakt, en tegelijkertijd creativiteit en ontspanning  stimuleert. De stof oxytocine komt vrij, een hormoon die geluk, verbondenheid en vertrouwen vermeerdert. Ook reguleert het de menstruele cyclus en verminderd het stress.

Graaf diep, naar de schatten die de creatie van het universum in zich dragen. Wanneer zij zich voor je opent zal je hele lichaam rillen, je lichaam zal pulseren op het ritme van je hart en golven van genot zullen je overstromen, keer op keer. Je wordt gewichtsloos, als een ster bevrijd van zwaartekracht.

Waar kan ik haar vinden?

De Baarmoedermond bevindt zich diep in je vagina, als slanke buis in het centrum van de vagina, de ingang van de baarmoeder. Heel subtiel gaat haar mond open en dicht tijdens de seks, er komt dan een zijdeachtige sap vrij wat helpt met het bewaren van sperma die zijn weg zoekt naar het eitje in de baarmoeder. anatomy

Je kan de baarmoedermond het beste met je vingers voelen wanneer je gehurkt zit. Je kan er ook heel goed een dildo voor gebruiken of het je partner laten doen. Druk nu zachtjes tegen de baarmoederwand aan. Je kunt de ronde vorm voelen en dat de mond zo’n 2-3 centimeter lang is. Ook voel je dat er aan de zijkant ruimte is aan beide kanten, dit is de zogenaamde A-spot. Deze plek is voor veel vrouwen ook een genotzalig en onbekend gevoel.

Reflexologie – Het punt van het Hart 

In Taoïstische reflexologie is de baarmoedermond het punt van het hart. Deze plek masseren kan veel emoties oproepen. Sommige mensen, lachen en/of huilen, je kan elke emotie die het hart kwijt wil verwachten, laat je er niet door verrassen maar accepteer het als jouw emoties die helend voor je werken. Leer meer over Taoïsme en seksualiteit in de boeken van Mantak Chia.

Het stimuleren van de baarmoedermond kan je ook als pijnlijk ervaren. Je kunt dit vergelijken met een verkrampte spier in je nek, die bij los masseren pijn doet. Het is dan ook belangrijk dat wanneer je diep wordt gepenetreerd er een sfeer van vertrouwen is en jij ontspannen en geil bent. Wanneer dit niet zo is kan je baarmoedermond gespannen zijn en kan de ervaring pijnlijk zijn.

Hoe dan!?

Wanneer je haar gevonden hebt en gevoeld kun je haar strelen en masseren. Het is belangrijk dat je hele lichaam opgewonden is voordat je ook maar denkt aan het aanraken van je baarmoedermond, dit kan tot 45 minuten duren. Dus neem de tijd en geniet van het proces..

Omdat de baarmoedermond diep zit kun je deze niet zo gemakkelijk met je vingers bereiken. Als je op je hurken zit en met je vingers diep in je vagina voelt kun je haar voelen en onderzoeken. Maar voor verdere stimulatie is een dildo aan te raden. Een stevige harde dildo, zoals een glazen dildo, of van maansteen.

Hard en snel is over het algemeen niet stimulerend voor een baarmoeder orgasme. Ritmisch, diep, langzaam en constante beweging geeft het vertrouwen dat je nodig hebt om je over te geven. Elke aanraking weer met een sensueel en constant ritme.

Als je helemaal nat en opgewonden bent kun je gaan uitproberen wat goed voelt voor jou. Dat kan je alleen doen of samen met je partner.

  • Maak langzame ritmische cirkels met je vinger/dildo over je baarmoedermond heen en de A-spot.
  • Beweeg langzaam en zachtjes op en neer tegen de baarmoedermond aan. Alsof je gepenetreerd wordt.
  • Ga heen en weer over de opening van de mond, van links naar rechts. Alsof je nee gebaart met je vinger.
  • Of je kunt je baarmoedermond alleen aanraken, en verder niets doen behalve de lichte druk tegen je baarmoedermond ervaren. Soms is dit al genoeg om je naar walhalla af te vuren!

De beste posities voor met je partner is op zijn hondjes of wanneer jij op hem zit. Het voordeel van het laatste standje is dat jij zelf beter kunt voelen en bepalen hoe de baarmoederhals gestimuleerd wordt. Beweeg niet op en neer maar naar voren en naar achteren met je heupen. Schud je heupen alsof je buikdanst om alles los te maken en te ontspannen. Beweeg je ruggengraat in golfachtige bewegingen en ga diep.

Zoals eerder gezegd kan er spanning zijn, trauma, negatieve seksuele ervaringen of culturele conditionering. Gebruik het baarmoederhals orgasme als een middel om dit los te laten. Laat de spanning los door je stem, je lichaam en door je te uiten.

Dit is een super kwetsbare plek voor vrouwen, de opening van leven en creatie. Adem naar je baarmoeder toe wanneer je haar stimuleert en geef je over aan alle emoties die je voelt. Volg je verlangens, je fantasieën en laat je erdoor meevoeren. Op deze manier kun je extatisch baarmoedermond orgasme ervaren wat je hele lichaam doet sidderen.

Gun jezelf de tijd om dit te ontdekken. Iedereen is anders, en wat goed voor jou voelt kan net anders zijn dan wat goed voelt voor mij. Het is wel zo dat elke vrouw dit soort orgasme kan bereiken. Soms kan het even duren voordat je werkelijk een volledig baarmoederhals orgasme bereikt en dat is niet erg, speel ermee, de weg er naartoe is net zo leuk.

Geniet van de ontdekkingsreis naar dit explosief en universum verrijkend orgasme!

Shop hier

Over de schrijver
Olivier Jansen
Door

Olivier Jansen

op 08 Aug 2016

Fantastisch, ik wist niet dat er nog zo veel meer in het vrouwelijk lichaam afspeelt, echt heel leuk dat je dit deelt...

jolanda
Door

jolanda

op 22 Jan 2020

het is een niet te geloven magische plek.......

Reactie plaatsen