Page content

BDSM: Spannende Kleding & Tools

article content

BDSM: Spannende Kleding & Tools

Spannend onderdeel van het spel is vaak de kleding. Kleding dat macht of juist onderwerping uitstraalt. Voor veel mensen zijn die elementen nodig om goed in de rol te komen.

– Heb je speciale kleding en tools nodig? Neen, maar zet maar eens een pet op en voel hoe je direct een gevoel van macht kunt ervaren. Bovendien is het verkleden een belangrijk onderdeel van de fun! Je kan de ander hier echt mee verrassen wat het spel ten goed komt.

– Attributen als zwepen, boeien, tepelklemmen, etc zijn meestal wel voorhanden. Het is belangrijk om zeker te zijn dat al deze spullen veilig te gebruiken zijn. Alleen dan kun je onbekommerd genieten van een veilig en sexy spel. Test daarom alle attributen en speeltjes voor gebruik zodat je begrijpt hoe alles werkt.

– Gewone leren pols- of enkelriemen zijn goed te gebruiken om iemands armen en benen vast te binden, maar zijn niet ontworpen om iemand van het plafond te hangen. Ook handboeien hebben beperkingen en snijden de bloedtoevoer af als er te hard aan getrokken wordt. Een bruikbare tool om iemand aan te binden zijn de deurhaken.

– Houdt verder altijd in gedachten hoe het vastbind materiaal snel los gemaakt kan worden in geval van nood. Vooral belangrijk bij boeien met slot.
Een schaar in de buurt is belangrijk om belemmerend touw of stof door te knippen als dat nodig is.

Voor het spel begint spreek je een aantal dingen goed met elkaar af:

– Spreek van te voren een stopwoord af: ‘oh nee stop’, kan de ander opvatten als deel van het spel en het interpreteren als: ‘oh ja ga door!’ Dus spreek van te voren een duidelijk stopwoord af. Dit is een signaal waarmee je aan kunt geven of je partner bezig is een grens te overschrijden of in ieder geval dicht begint te naderen. Over het algemeen worden hier gebruikt “Genade” en “Stop”.
-Vertrouw iemand VOLLEDIG voordat je aan kinky spelletjes gaat doen. Anders kan je jezelf niet overgeven…

Fantasy Tools voor BDSM beginners

– Blinddoek. Het leuke van blinddoeken is: je schakelt je zicht uit waardoor andere zintuigen sterker worden. Je voelt meer; je ruikt en hoort meer…

– Handboeien. Voor de beginners: bijvoorbeeld de klittenbandvariatie, van zachte stof. Deze zit comfortabel en gaat makkelijker af dan de boeien met een sleuteltje…

Zweepje. Een zweepje met suède strings zijn zacht, je kan er toch lekker mee meppen maar ook lief mee strelen…

– Streelpluim. De zachte veertjes zijn een erotische sensatie. Vooral wanneer je erbij geblinddoekt bent…

– Vibrator. Bijvoorbeeld: MiMi vanJejoue. Hij voelt zacht als fluweel en heeft een krachtige vibratie…

Tepelklem. Je tepel is een bron van erotische sensaties. Als je tepels liefdevol mishandeld zijn geweest, zal het effect daarvan de hele dag een glimlach op je lippen toveren…

Ben Wa balletjes. De vaginaal stimulerende ballen, die je gedurende de dag draagt om jezelf sexy te voelen en je eraan te herinneren dat in je bekkengebied je bron van genot ligt…

Massage kaars: Eenmaal gesmolten is de olie warm, maar niet heet en zijn deze geurige kaarsen een zalig warme massage olie.

Buttplug: een anaal dildo die speciaal voor anaal gebruik is gemaakt: hij kan niet naar binnen floepen.

Don’t move: Voor dit speelattribuut heb je geen spijlen bed en ingewikkelde hangsystemen nodig: een lange band gaat onder het matras/bed door, waaraan de hand -en enkelboeien bevestigd worden.

TRIPLEGLIDE: Omdat deze body glide formule: 1+1=3 onmisbaar fantastisch voor alles is…

Hoe zet je een spannend BDSM-spel op?

Comment Section

0 reacties op “BDSM: Spannende Kleding & Tools

Plaats een reactie


*


hanni jagtman
“Verbeter de wereld, begin bij jezelf”. Hanni Jagtman is oprichtster van Mail & Female in 1988. Al vanaf heel klein meisje was ze zich bewust van de dubbele boodschap over liefde en seks. Haar Katholieke school stond middenin een sfeervolle hoerenbuurt en terwijl de nonnen de Heilige maagd Maria ten voorbeeld stelden was de werkelijkheid heel anders. “Thuis waren begrippen over liefde en seks ook een bron van verwarring, vooral voor de meisjes…! Natuurlijk heb ik ook altijd gedacht dat ik alleen stond in een wereld die ik niet begreep. Totdat ik Ellen ontmoette met wie ik mijn zorgen, onbegrip, passies en verdriet kon delen. Als politiek activiste koos ik voor een beroep als opbouwwerkster om vervolgens op een mooie dag te ontdekken dat vrouwen aan de andere kant van de oceaan op een positieve manier actief opkwamen voor haar seksualiteit. Dat was een ontdekking van formaat en binnen een jaar had ik samen met Ellen Mail & Female in de wereld gezet. Als wereldverbeteraar kon ik door en voor Mail & Female eindelijk aan mijn eigen wereld beginnen. Met als liefdevolle basis mijn solidaire man en ons kind, aan de mooiste opdracht: ‘de wereld verbeteren’. De Love Academy is er voor iedereen zodat je weet dat je nooit alleen staat in je onzekere zoektocht rond de thema’s Love & Sex…”