Page content

Een BDSM-spel spelen

article content

Een BDSM-spel spelen

Wie neemt het initiatief en wie heeft vervolgens de touwtjes in handen? Durven jullie het spel te spelen en je volledig aan elkaar over te geven? Spannend en interessant om te zien hoe het spel verloopt…!

Je zult ervaren dat het heel veel over jezelf verteld. Je kunt een hele andere kant van jezelf meemaken. Confronterend en uitdagend… Het liefst zou je uren en uren willen spelen maar het kan heel goed zijn dat de eerste poging slechts 10 tot 15 minuten duurt. De opwinding van dit nieuwe en spannende spel kan overweldigend zijn.
Maar de beste manier om te spelen is door zo lang mogelijk aan je rol vast te houden. Als het dominante/onderdanige spel eenmaal overgaat in goede, geile seks; geef je dan over en go with the flow.

Oefening baart kunst!

BDSM-spel kost ook veel energie en kan je transformeren naar een hoger, spiritueel niveau. Heel mooi, maar soms ook best beangstigend! Neem daarom de tijd en doe het rustig aan. Geef niet te snel op en blijf experimenteren, want net als voor alles, geldt ook voor goed BDSM spel: oefening baart kunst!
Beginnen met een BDSM-spel kan lastig zijn: waar begin je, wat heb je nodig, en wat zijn de mogelijkheden? Om je een stukje op weg te helpen vind je hier wat lijstjes, tips en trucs. Hieraan kan je ook goed zien dat het BDSM spel heel gevarieerd is.  Meestal van hard naar zacht gaat; van streng naar lief, enzovoort. Afwisseling en verrassing zorgen voor de hoogtepunten die zo kenmerkend zijn bij deze spelen met Macht & Overgave.
Veel speelplezier…

De setting:

Keuken of eetkamer
Benodigdheden: begin hier je sappige voorbereiding…
Een rechte stoel en een stevige tafel
Speeltjes: handboeien, bondage-touw (3 – 10 meter), blinddoek, tepelklemmen of wasknijpers
Zachts: veren, streelzweepje, satijn, fluweel
Kouds en hards: ijs, metaal of glas uit de vriezer
Keukenspullen: pollepel, spatel, grote opscheplepel
Extra: sexy lingerie, masker, dildo, vibrator etc.

De handeling:
* Maak de kleding van de onschuldige los (knopen, ritsen, etc.) maar kleed hem/haar niet uit. Op een dergelijke manier ontbloot voelen mensen zich vaak kwetsbaarder dan als ze werkelijk naakt zijn. Gebruik de veren en/of het zweepje om te kietelen en (zacht) te slaan op het lichaam van de onschuldige.
* Maak de handen los, maar laat de voeten vastgebonden. Laat de onschuldige vervolgens over de tafel heen buigen, met zijn voeten nog aan de stoel. Dit voelt wat ongemakkelijk, maar is zeer effectief om de onschuldige in zijn rol te laten groeien.
* Gebruik de spatel, pollepel, hand etc. om de billen en achterkant van de benen op te wrijven of te slaan. (N.B. Wees voorzichtig met de achterkant van knieën en enkels!) Deze positie is ook goed voor het gebruik van vibrators, dildo’s, butplugs of (orale) seks.
* Gebruik het ijs om de tepels hard te maken en/of de nek, armen en benen af te koelen. Breng het ijs naar binnen in de vagina of anus. Dit kan heftig aanvoelen, het ijs geeft een brandende sensatie als het smelt. Maar maak je geen zorgen, het kan geen kwaad!

Alle Zintuigen!

Bij dit spel doen alle zintuigen mee. Zorg voor sfeer: kaarsen, geile muziek en opwindende geuren. Zoete geuren van fruit (aardbei) en chocola zijn ook fijn om de onderdanige mee te belonen voor goed gedrag (of juist te onthouden:). Ook de geur van leer en rubber kan voor extra opwinding zorgen. Maak gebruik van een blinddoek of juist van spiegels om het spel effect te verhogen.

Tot slot

Vergeet niet elkaar vast te houden en te knuffelen na het spel. Jullie hebben beiden een emotionele ervaring gedeeld die je de tijd moet geven om tot rust te komen.

Veel genot!

 

 

Comment Section

0 reacties op “Een BDSM-spel spelen

Plaats een reactie


*


hanni jagtman
“Verbeter de wereld, begin bij jezelf”. Hanni Jagtman is oprichtster van Mail & Female in 1988. Al vanaf heel klein meisje was ze zich bewust van de dubbele boodschap over liefde en seks. Haar Katholieke school stond middenin een sfeervolle hoerenbuurt en terwijl de nonnen de Heilige maagd Maria ten voorbeeld stelden was de werkelijkheid heel anders. “Thuis waren begrippen over liefde en seks ook een bron van verwarring, vooral voor de meisjes…! Natuurlijk heb ik ook altijd gedacht dat ik alleen stond in een wereld die ik niet begreep. Totdat ik Ellen ontmoette met wie ik mijn zorgen, onbegrip, passies en verdriet kon delen. Als politiek activiste koos ik voor een beroep als opbouwwerkster om vervolgens op een mooie dag te ontdekken dat vrouwen aan de andere kant van de oceaan op een positieve manier actief opkwamen voor haar seksualiteit. Dat was een ontdekking van formaat en binnen een jaar had ik samen met Ellen Mail & Female in de wereld gezet. Als wereldverbeteraar kon ik door en voor Mail & Female eindelijk aan mijn eigen wereld beginnen. Met als liefdevolle basis mijn solidaire man en ons kind, aan de mooiste opdracht: ‘de wereld verbeteren’. De Love Academy is er voor iedereen zodat je weet dat je nooit alleen staat in je onzekere zoektocht rond de thema’s Love & Sex…”