The Art of Spanking
12 februari 2021 
1 min. leestijd

The Art of Spanking

Wat is de aantrekkingskracht van billenkoek? Waarom kan het opwindend zijn om pijn te voelen? Hoe kan je optimaal genieten van de kinky spank-verlangens van jezelf en je partner? En bovenal: met welke technieken maken we de realiteit hiervan tot een voelbaar succes?!

Hoe je je partner lekker slaat (of zelf geslagen worden) is een kunst en dat gaan we in deze workshop leren. Neem dus je partner m/v/a mee! Deze workshop is een toegespitst hands-on programma; we gaan van praten en lezen over in het DOEN… Tijdens deze workshop leer je hoe je jouw partners billen roze slaat (of omgekeerd). Domina de Saint M leert je een breed scala aan technieken; en met haar (onderdanige) assistente gaat zij ook uitgebreid in op hoe jij optimaal en veilig van billenkoek kan genieten!

Over de workshop:

Je leert hands-on technieken om een sexy spanking te geven.
Je leert over verschillende gebruiksvoorwerpen: hoe gebruik je bijvoorbeeld een ‘crop’ of een ‘flogger’ om je partner te stimuleren?
Je leert hoe je al deze technieken op de veiligste manier kunt inzetten. Niet alleen voor je partner, maar ook voor jou.
Domina Michele komt oorspronkelijk uit New York City en geeft de workshop in het Engels maar haar Nederlands is goed!

De Love Academy workshop biedt je inspiratie en kennis voor meer seksueel plezier en genot. Onze seksperts zijn gepassioneerd op hun gebied en geven je liefdevol hun waardevolle kennis en wijsheid.

In die enorme tuin der lusten die BDSM heet, raak je makkelijk verdwaald. Workshops rond Spanking en BDSM voor beginners staan ook op de agenda van de Love Academy.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Over de schrijver
Reactie plaatsen