Page content

The Art of Spanking

article content

The Art of Spanking

Wat is de aantrekkingskracht van billenkoek? Waarom kan het opwindend zijn om pijn te voelen? Hoe kan je optimaal genieten van de kinky spank-verlangens van jezelf en je partner? En bovenal: met welke technieken maken we de realiteit hiervan tot een voelbaar succes?!

Hoe je je partner lekker slaat (of zelf geslagen worden) is een kunst en dat gaan we in deze workshop leren. Neem dus je partner m/v mee! Deze workshop is een toegespitst hands-on programma: we gaan van praten en lezen over in het DOEN… Tijdens deze workshop leer je hoe je jouw partners billen roze slaat (of omgekeerd). Domina de Saint M leert je een breed scala aan technieken; en met haar (onderdanige) assistente gaat zij ook uitgebreid in op hoe jij optimaal en veilig van billenkoek kan genieten!

Over de workshop:

Je leert hands-on technieken om een sexy spanking te geven.
Je leert over verschillende gebruiksvoorwerpen: hoe gebruik je bijvoorbeeld een ‘crop’ of een ‘flogger’ om je partner te stimuleren?
Je leert hoe je al deze technieken op de veiligste manier kunt inzetten. Niet alleen voor je partner, maar ook voor jou.
Domina Michele komt oorspronkelijk uit New York City en geeft de workshop in het Engels maar haar Nederlands is goed!

Workshop:
This workshop will be taught in English, but Domina’s Dutch is also proficient. To read the English version of this text, click here.

De Love Academy workshop biedt je inspiratie en kennis voor meer seksueel plezier en genot. Onze seksperts zijn gepassioneerd op hun gebied en geven je liefdevol hun waardevolle kennis en wijsheid.

Kinkinfo.nl
In die enorme tuin der lusten die BDSM heet, raak je makkelijk verdwaald.
Er is een site die je alle bergen en dalen laat zien. Een geweldige site waarvan de deskundige eigenaar Hans West ook coach is en workshops geeft.
Breng een bezoek aan: kinkinfo.nl
Spanking en BDSM voor beginners staan vanaf volgend jaar ook op de agenda van de Love Academy. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

 

Comment Section

0 reacties op “The Art of Spanking

Plaats een reactie


*


hanni jagtman
“Verbeter de wereld, begin bij jezelf”. Hanni Jagtman is oprichtster van Mail & Female in 1988. Al vanaf heel klein meisje was ze zich bewust van de dubbele boodschap over liefde en seks. Haar Katholieke school stond middenin een sfeervolle hoerenbuurt en terwijl de nonnen de Heilige maagd Maria ten voorbeeld stelden was de werkelijkheid heel anders. “Thuis waren begrippen over liefde en seks ook een bron van verwarring, vooral voor de meisjes…! Natuurlijk heb ik ook altijd gedacht dat ik alleen stond in een wereld die ik niet begreep. Totdat ik Ellen ontmoette met wie ik mijn zorgen, onbegrip, passies en verdriet kon delen. Als politiek activiste koos ik voor een beroep als opbouwwerkster om vervolgens op een mooie dag te ontdekken dat vrouwen aan de andere kant van de oceaan op een positieve manier actief opkwamen voor haar seksualiteit. Dat was een ontdekking van formaat en binnen een jaar had ik samen met Ellen Mail & Female in de wereld gezet. Als wereldverbeteraar kon ik door en voor Mail & Female eindelijk aan mijn eigen wereld beginnen. Met als liefdevolle basis mijn solidaire man en ons kind, aan de mooiste opdracht: ‘de wereld verbeteren’. De Love Academy is er voor iedereen zodat je weet dat je nooit alleen staat in je onzekere zoektocht rond de thema’s Love & Sex…”